eFootball 2024 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 10

KkKk43

Kilopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB (2X8GB) RIPJAWS V SIYAH DDR4-3600MHZ CL18 DUAL KIT RAM × 1
Ekran kartı
GAINWARD GEFORCE RTX 3060TiGHOST 8GB GDDR6
Anakart
AMD Ryzen 5 5600 3.5GHZ
İşlemci
GIGABYTE A520M-H
Merhaba. eFootball 2023 oynarken mayıs-Haziran aylarında oyundan atmalar olmuştu ara ara. Sonra da oynamadım. 2024 çıkmış şimdi. Oynayayım dedim ama neredeyse 1 maç bile bitiremiyorum. Maç yapmadan oyuncularla taktikle ilgili şeyler yaparken 10-20 saat bile kalıyor. Ama maça girince bazen 2 dk bazen 5 dk sonra atıyor. Benzer sorun göremedim. Kimisinin oyun açılmıyor kimisinin siyah ekran gibi hataları var. Bende gayet normal bir şekilde oynarken spikerin ses 1 saniyelik yankılanıyor ve oyun anında kapanıyor, masaüstüne dönüyorum. Herhangi bir hata, uyarı vb yok. Uyumluluktan yönetici olarak çalıştır seçtim olmadı, tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak dedim yine olmadı. Bazı yabancı sitelerden gördüğüm şeyleri denedim yine çözüm olmadı. Sebebi bulamıyorum şu an. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kusura bakmayın eğitimle ilgili sorunlarla uğraşıyordum. Erişim izni verir misiniz?

Hocam kusura bakmayın il dışına çıkacağımdan 2 hafta PC im yok bu yüzden inceleyemiyorum. Recep abimizin videosuna bakıp yapmanızı öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…