Bildiğiniz gibi PES 2022 çıktı. Ben şu an indiriyorum, tam bir şey söyleyemeyeceğim ama incelemelerde oyunu çok fena gömmüşler, aşağıya doğru full kırmızı
Bu zamana kadar incelemelerde gömülmeyen PES görmedim ben. Ama en çok oynayanlar da gene o gömen tayfa Maşallah 100 saatin altında oynayan yok. Şimdi indirmeye bırakıp dışarı çıkacağım. Eve döndüğümde göreceğiz ne yaptıklarını.
Bildiğiniz gibi PES 2022 çıktı. Ben şu an indiriyorum, tam bir şey söyleyemeyeceğim ama incelemelerde oyunu çok fena gömmüşler, aşağıya doğru full kırmızı
Herhangi bir siteden indirilmiş demo oyun ile hiçbir farkı yok. 1-2-3-4 ay sonra eklemeler,güncellemeler yapılacağı kullanıcıyı cezbetmez şu an ki oynadığı oyuna göre yorum yapıyorlar ben dahil ve herkes giydirmesinde haklı.
PES 22'yi falan denemedim. Ayrıca Pes'i 2016'dan sonra bıraktım. Ama şundan eminim ki pes UEFA lisansını kaybettikten sonra toparlanamadı bir türlü PES 21 de o kadar euro 2020 falan koydular ama nafile. Yaşasın FIFA 22
eFootball yaparak yükseleceklerini sandılar. FİFA tabii piyasada tekel olur. KONAMI yok artık unutun. Sorun isminde değil sorun oyunun içinde ama akıllılar oyunun ismini değişiyorlar.