eFootball (PES) 2022'yi nasıl buldunuz?

PES 22'yi falan denemedim. Ayrıca Pes'i 2016'dan sonra bıraktım. Ama şundan eminim ki pes UEFA lisansını kaybettikten sonra toparlanamadı bir türlü PES 21 de o kadar euro 2020 falan koydular ama nafile. Yaşasın FIFA 22 :)
Hocam ne UEFA'sı oyunda neredeyse takım kalmayacak artık :D. Yıllarca İngiltere ligine alışmıştık zaten de ardından İspanya ligi, hiç olmayan Almanya ligi ve bu yıl kaybettikleri İtalya ligiyle beraber tamamen bitik durumdalar. E hadi lisansı geç oynanış önemli diyorsun ama PES 2015'ten çok daha kötü bir yapay zeka ve hatta grafiklerle karşılaşıyorsun. PS5'te PS3 oyunu olmuş. Yüzler ve animasyonlara girmiyorum bile.

Son düzenleme:
Hocam ne UEFA'sı oyunda neredeyse takım kalmayacak artık :D. Yıllarca İngiltere ligine alışmıştık zaten de ardından İspanya ligi, hiç olmayan Almanya ligi ve bu yıl kaybettikleri İtalya ligiyle beraber tamamen bitik durumdalar. E hadi lisansı geç oynanış önemli diyorsun ama PES 2015'ten çok daha kötü bir yapay zeka ve hatta grafiklerle karşılaşıyorsun. PS5'te PS3 oyunu olmuş. Yüzler ve animasyonlara girmiyorum bile.
Dediğin gibi lisans en azından yama ile hallediliyor. Oynanış ise maalesef. Kafa Topu 2 > PES.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı