eFootball vs EA FC 24

İkisini de daha az önce oynadım.

FIFA kesinlikle daha iyi. Pes hani bizim türklere göre gerçekçidir ya bu da çok saçma. Pes'te ara pas hop atak ara pas atak bu döngüde bir oyun. FIFA'da mesela 1 maç önce 2-1 yendim ama sonraki adamdan 10 yedim ciddi 10 gol kadrosu benden daha kötüydü. Pes abartılmış bir balon zaten. Ücretsiz olmasa alınacak bir oyun değil ücretsiz olması bile onu iyi kılmıyor. Bizim türko kesimi maalesef pes13 kanzi nostalji anlarsın ya hani diye diye pes serisini göklere çıkardılar. PES 2013 belki iyi olabilir (oda modlarla mod olmasa oynanmaz) ama o sene yanlış hatırlamıyorsam FIFA 13 daha çok sattı PES 2013'ten dünyada. eFootball 24 ise 23'e aşırı benziyor. Çok ama çok ufak değişiklikler var. Oyun pahalı diye kötü diyemeyiz. Ülkenin ekonomik durumu ortada. Yabancı ülkelerde fiyatı normal oyun fiyatında. Kısaca EA FC 24 > eFootball 2024.

@anifraxe hocama kesinlikle katılıyorum.
Ufak değişiklik mi? Sanırım siz grafiklere göre yorumluyorsunuz. E football 24 oynanış ve akıcılık olarak 23 ile kıyaslanamaz. 24 çok daha iyi. Çok uzun saatler oynadığım için bu yorumu rahatça yapabiliyorum.

İkisini de şu an oynuyorum ve herkesin aksine EaFootball diyebilirim. FC24 kadar kanser eden sistem görmedim. İki oyunun da kanser yanları var gerçi. FC24'te ne yaparsam yapayım rakipten topu alamıyorum şansa alırsam alıyorum. Pres falan yapmıyorum bu arada normal markajla bekle bekle sonra şut tuşuna basarak al taktiği yapıyorum ama yok arkadaş rakip arazide koşar gibi dümdüz koşup gol atıyor.

Grafik olarak Pes 2021, E fotball 2024'ten çok daha iyi. Fifayı saymıyorum bile halen oyuncuların yüzünü yapmakta zorlanıyorlar.

Konami'ye sorsan EA FC der. Artık rekabet edecek bir seri değil pes serisi. Fiyatı da normal, bizde pahalı sadece dolar yüzünden. Oyun normal oyunlar fiyatında, 70 dolar.

FIFA 70 dolarda etmez 70 dolar yurt dışında pahalıdır adamlar her sene aynı oyunu çıkartıp en büyük oyun fiyatına satıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı