Efsane Cuma İndirimleri Beklenmeli mi?

Gel ben sana veririm 1200 TL.
Ben şimdi satmaya çalışsam, 999 TL'yi gösterecek çok kişi biliyorum. (Burada değil, başka satış platformlarında)
O yüzden götürdüğü kadar kullanırım artık

Atla deve değil sonuçta, bir ay kalmış.. Bekleyin. İstediğiniz fırsat doğmazsa ona göre hareket edersiniz. Yeni yıl öncesi Kasım ve Aralık ayında genelde indirimler oluyor. 2020'ye kalmasın ama bu kez zam yeme ihtimali yükselir.

Yarın başlıyor zaten hepsiburada da.
Yarınki indirim kara cuma değil Kasım ayı indirim i hepsi burada da Ekim ayı indirimi olmuştu bu sezon 2 devamı
O İtopya indirimi ne zaman oldu ya. Nasıl kaçırmışım ben onu.
İtopya 22 Kasım da indirim yapacak 3 gün galiba aradım incehesap.com da 29 da yapacağını söyledi vatan bilgisayar da standart %18 KDV indirim i ama vatandan almamak için elimden geleni yapacam başka sitelere bakicam adamlar ürün ün arkasında değiller iade etme bela .
O İtopya indirimi ne zaman oldu ya. Nasıl kaçırmışım ben onu.
İtopya 22 Kasım da indirim yapacak 3 gün galiba aradım incehesap.com da 29 da yapacağını söyledi vatan bilgisayar da standart %18 KDV indirim i ama vatandan almamak için elimden geleni yapacam başka sitelere bakicam adamlar ürün ün arkasında değiller iade etme bela . Karacuma indirimi

Standart Edition dan bahsediyorsun değil mi ?
Evet şuanda standart edition 179 TL olduğunu gördüm güvenilir site overwatch aldım bende ordan bekleyip veya böle sitelere girip aşağıda canlı sohbet var oyunlarda indirim yapıyormusunuz kara cumada demen yeterli bilgi verirler zaten yaparlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…