Efsane Oyununuz Nedir?

Çok net hatırlıyorum. 3. adama kadar Mazda RX8 ile beni zorlayan olmadı, sadece 3. adam zorladı. Ondan sonra araba değiştirmek zorunda kalmıştım.
Oyunu ilk indirdiğimde senaryodan falan haberim yoktu. İlk mavi BMW'yi kaybetmemek için o kısmı yaklaşık 5 kez falan tekrar oynamıştım :D En sonunda da internetten bakıp söylene söylene oyuna geri gelmiştim :D Bir de sondaki Razor daha güçsüzü galiba. Kolay yenmiştim. Porche Cayman'lı bir adam vardı onda zorlanmıştım en çok.
 
Bir sürü öyle oyunum var.
Shaiya; Oyun tam bir para canavarı idi. En zor derecede karakter açtığında öldüğünde silinmesin diye sürekli rün alırdın, iyi itemi mağazadan alırdın, güçlendirmek için her şeyi mağazadan alırdın başarız olursa da silahın silinirdi falan ama 15 tatilde saatlerce yemek yemeden, tuvalete gitmeden oynadım o oyunu. Uykum geldiğinde bile bilgisayar sandalyemde uyurdum. (Şimdi bel problemleri yaşıyorum, evet.)

Bombom; Bu oyunun videosunu falan izleyip çocuk oyunu diyenler yanılıyor. Eski ve güzel zamanlarında harçlıklarımı biriktirir bu oyuna yükler yüzük alır evlenme teklifi ederdim kızlara. Kardeşim ve 2 kuzenimle birlikte oynardık, hiç birisi inci sistemini anlamadı hepsinin incilerini ben dizdim, +'larını ben bastım. Şimdi de telefon versiyonu Chibi Bomber oynuyorum arada.

Dragon Nest; Avrupa serverı kapatılana kadar Avrupa'da, Türkiye serverı kapatılana kadar da Türkiye'de oynadım bu oyunu. Sayısız karakter kastım, şimdi remake yapılsa açar oynarım. Hatta istiyorum da, savaş mekanikleri ve skill konusunda oynadığım sayısız oyundan daha başarılı bulurum. Çok smooth dövüş mekaniklerine ve combo sistemine sahip bir oyundu. Yazık ettiler.
 
GTA San Andreas ilk oynadığım ve EF-SA-NE oyun :) daha 3 yaşında abimin yardımıyla araba sürmeye çalışırdım. Sonra is Hitman Blood Money oda mükemmel bir oyun.
 
Oyunlarda ben en eskiyim galiba.
Commodore 64 ü saymazsak, AMIGA500 ile yıllarca oynamıştım.
En popüler oyunum SETTLERS idi.
TheSettlersDemo.gif


SETT.jpg

Aynı oyunu daha sonraları PC lerde de oynasam da aynı tadı alamamıştım.
Daha sonra SETTLERS IV ü satın aldım. CD'yi hala saklıyorum. GOLD EDITION sürümünden 4 adet almıştım.
PC'de hala yüklüdür ve arada bir takılıyorum.
SETT4.jpg

Bu oyunu hala internet üzerinden, gameranger ile online oynayanları görmekteyim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı