Efsane Oyununuz Nedir?

Ubisoft'un XIII adlı oyunu. Kendisiyle yanılmıyorsam 5 yaşımda falan tanıştım. Ablamın bir dergiden bulduğu demo CD'sinde bu oyunun demosu vardı. Demoda da 2 bölüm oynanabiliyordu. Benden birkaç yaş büyük bir arkadaşımın evinde bunu oynardık. Herhalde o demoyu 30 kere bitirmişizdir. Çocuk olunca insan azla yetinmeyi biliyor sanırım.

Oyun da bayağı iyiydi. Oynanışı nasıl bilmiyorum ama grafikleri çizgi roman tarzında olduğu için (ki oyun yanılmıyorsam çizgi roman uyarlamasıydı) hala oynanır bence. :utanç:
 
İlk Oynadığım Modernleşme çağında olan zamanda Delta Force Serisi Komple Ondan sonra Midnight Club 2 Oynamıştım O oyun Gerçekten Çıtır gibiydi ,Çok zorlanırdım Japon Mafya Yarışcılarında :D Birde İlk Online Oyun Deneyimim 2005 yılında Battlefield 2 de oldu Oda Bir ayrı Harika oyundu.
 
Skyrim en sevdiğim oyundur şüphesiz. Fakat onu çok yakından takip eden bir oyun daha var. Prince of Persia : Warrior Within. Bu iki oyun benim için çok şey ifade ediyor. Maziye dönersek de "Fifa97" ve "Outlaws" adındaki iki oyunla çok fazla zaman harcadım. O zamanlar çocuğuz ve bilgisayar çok kötü, oyun alacak ne para ne de bilgisayar var. O yüzden bu iki oyun da benim için ayrı bir yerdedir. Küçükken hep bilgisayarda bunları oynardım çünkü.

"Where are you Marshall" sesi hala kulağımda.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı