Efsane Oyununuz Nedir?

Bir sürü beğendiğim hatta 5-10 kere bitirdiğim oyunlar var. Bazılarının yeni serisi çıkmış mı diye Google'da aratıyorum belki bir umut. :) Hangisini söyleyeceğimi bilmiyorum ama bana aralarından en efsane geleni Crysis serisi oldu. Crysis 1 ve Crysis Warhead'ın sadece grafiklerini beğenmedim, senaryosu falan müthiş. Gerçi çıktığı zamanın en efsane grafikli oyunuydu ama günümüzde daha iyi grafikler olduğu için pek güzel gelmiyor. Korsan oyuncuların kurbanı olan Crytek iflasın eşiğinde olsa dahi Crysis 4'ü dört gözle bekleyeceğim. Crytek iflastan kurtulmak için yeni bir oyun geliştirmeyi planlar diye düşüyorum. Belki bu oyun Crysis 4 olur? :)
 
Son düzenleme:
Call of Duty MW2. Veteran'da en az 3 kez geri kalanında 15 kez oynamışlığım vardır. Hele bonus olan müze bölümünde kırmızı düğmeye basıp hepsini almak. Hiç sıkılmazdım.
 
NFS Underground2 bu oyunu direksiyon setide dahil olmak üzere 3 kez bitirdim. Oynadığım en iyi yarış oyunu. Birde GTA SA eski olmasına rağmen hala oynarım.
 
Efsane oyunlarım, ps2'de The Gun bully god of war ve crash, PC'de ise freedom fighters ve Metin2(yıllarımı verdim bu oyuna başladığımda sadece 4 server vardı) ve son olarak need for speed undergrand, şimdi ise bu oyunlar birer tarihi eserdir, ne günlerdi ama.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı