Sürprizbozan Efsane TenSura sahnesi 100 bölüm sonra tekrarlandı

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bayram Tempest

Moderasyon Ekibi Sorumlusu
Süpervizör
Makaleler
38
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM
Episode_20.png

Screenshot_20250418_112051_Chrome.png

Sezon 1 vs Sezon 4.

Düşünceniz ne? Manga güncelseniz veya novel okuduysanız savaşı beğendiniz mi?

Bana göre çizimler harika oldu mangada. Özellikle Rimuru'nun bakışları sinirini çok iyi yansıtıyor.
Screenshot_20250418_112317_Chrome.png
Screenshot_20250418_112411_Chrome.png
Screenshot_20250418_112458_Chrome.png
Screenshot_20250418_112533_Chrome.png

@Maomao @Artoria Pendragon

Ben maalesef bayağıdır takıip etmiyorum seriyi. En son 3. sezonun bile yarısını izledim, bitiremedim. Manga güzel gidiyorsa mangada güncele gelebilirim belki.
Efsane ilerliyor hocam. Rimuru feci racon kesiyor.

Rimuru'nun çocuksu halini arıyor gözlerim ama şu anki hâli gayet güzel ilerliyor. Arkadaşımın verdiği spoilerın geçtiği yeri bekliyorum şu anda. veldora + kardeşi vs rimuru savaşını. Ejder olacakmış...

Rimuru'nun çocuksu halini arıyor gözlerim ama şu anki hâli gayet güzel ilerliyor. Arkadaşımın verdiği spoilerın geçtiği yeri bekliyorum şu anda. veldora + kardeşi vs rimuru savaşını. Ejder olacakmış...
Daha 1 sezonluk kısım daha geçmeli o kısım için.

Rimuru'nun her hâlini seviyorum. Düşmanına karşı zalim, dostuna karşı çocuksu olması çok hoşuma gidiyor.

@Bayram Tempest o giyim dükkanının sahibine yazık oldu. Rimuru'yu çocuk gibi giydirdiği için azar yemiş olabilir.

Rimuru'nun her hâlini seviyorum. Düşmanına karşı zalim, dostuna karşı çocuksu olması çok hoşuma gidiyor.

Diablo'yu daha çok görmek isterdim Manga'da. Adam 1 defa gitti daha gelmedi. Novel'e geçerim böyle giderse.

@Bayram Tempest o giyim dükkanının sahibine yazık oldu. Rimuru'yu çocuk gibi giydirdiği için azar yemiş olabilir.

Diablo'yu daha çok görmek isterdim Manga'da. Adam 1 defa gitti daha gelmedi. Novel'e geçerim böyle giderse.
Dönüşü mükemmel olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı