TenSura izlenir mi?

Biraz alakasız gireceğim ama bende TBATE önereceğim :D. Özellikle novel'ında cilt 8 ve 9 gerçekten muhteşemdi. Şahsi tercihim başlayacaksanız Webtoon'unda 175 civarına kadar stüdyo değişene kadar okuyun, ondan sonra novel'ına atlayın. War Arc'ı gerçekten şahane.

Yani bence 10 bölüm birinden, 10 bölüm diğerinden okuyup karar verin. Hangisi hoşunuza giderse öyle devam edersiniz. İkisi de iyi seriler zaten.
Merhabalar hocam, konunun üzerinden epey zaman geçmiş fakat geri bildiride bulunmak istedim. Açık konuşacağım dediğiniz yöntemi kullanıp 10 bölüm ondan 10 bölüm ondan yapıp seçim yapacaktım. 2 Hafta kadar önce başladım. İlk 10 bölüm için ORV'ye bir şans verdim ve neden bilmiyorum fakat o günün sonunda 38. chapter'da buldum kendimi. Aşırı akıcıydı ve TBATE'i unutmuştum akıcılığından dolayı. Şuan 112. chapter'dayım. Gerçekten farklı bir deneyimmiş manhwa. Özellikle Kim Dokja başından beri beni hikayenin içine çekti. Rehberlik için teşekkür etmek istiyorum.

En iyi isekai benim gözümde, animenin bu 3 sezonu novele kıyasla daha başlangıç gibi hissettiriyor. Önümüzdeki sezonlarda en güçlüler ve geçmişten sahneler bizi karşılıyor olacak. Ben şu an sıfırdan izlemeye başlasaydım kesinlikle 4.sezonu beklerdim, ilk 3 sezonun verdiği hype ile beraber 4.sezon çok iyi hissettirecek

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı