KS KS emilykaldwintechno Picopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 141 Makaleler 1 26 Ekim 2020 #11 Darqx dedi: Kardeşim benim, takımlardaki yazdıkların ne diyorum, ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Onlar karakter, oyun karakterleri. Anime izlemeyi bırak biraz oyun oyna anlarsın oyun karakteri olduğunu. Az001 dedi: Tamamda scorpion un gizlilikle alakası var mı? 2 assasin var karşılarında gizlilikte daha iyi olurlar muhtemelen. Hem senkron çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Tamam scorpion ile abartmış olabilirim ama corvo Attano'nun zaman durdurma ve teleport yeteneğini göze alarak böyle rakip sundum.
Darqx dedi: Kardeşim benim, takımlardaki yazdıkların ne diyorum, ne anlama geliyor? Genişletmek için tıkla... Onlar karakter, oyun karakterleri. Anime izlemeyi bırak biraz oyun oyna anlarsın oyun karakteri olduğunu. Az001 dedi: Tamamda scorpion un gizlilikle alakası var mı? 2 assasin var karşılarında gizlilikte daha iyi olurlar muhtemelen. Hem senkron çalışırlar. Genişletmek için tıkla... Tamam scorpion ile abartmış olabilirim ama corvo Attano'nun zaman durdurma ve teleport yeteneğini göze alarak böyle rakip sundum.