EFT ile gelen paranın açıklaması problem olur mu?

Arkadaşı unutkan olduğu için mi? :D
Ya arkadaşlar komik olmayın, adamın arkadaşı parayı vermeyi unutmuş olup sonradan hesabına atmıştır belki? Açıklamada yasa dışı bir şey mi var? Neyi bahane edecekler?

Yasa dışı falan bir şey yok. Oradaki çalışan Türkler ne anlama geldiğin bilebiliyorlar. Vize reddi için anayasadaki suçlardan birinin işlenmiş olmasımı gerekiyor? Tabii ki de hayır. He bu şey ne kadar sorun olabilir bilemiyorum ama kesinlikle sorun olmaz diyemezsiniz.

Yasa dışı falan bir şey yok. Oradaki çalışan Türkler ne anlama geldiğin bilebiliyorlar. Vize reddi için anayasadaki suçlardan birinin işlenmiş olmasımı gerekiyor? Tabii ki de hayır. He bu şey ne kadar sorun olabilir bilemiyorum ama kesinlikle sorun olmaz diyemezsiniz.

Vize olayı tamamen karşındaki memurun izlenimi ile alakalı. Sen her şeyin tam olarak vize başvurusu yaparsın daha önce de yurt dışına çıkmışsındır hatta ama sırf vize memurunun gözü seni tutmadı diye sana vize vermez bu da onun gibi bir olay. Evet belki günlük hayatınızda sıkıntı yaşamazsınız ama banka açıklama kısmını oraya koyma nedenleri var. Boş şeyler yazacaksanız ileride karşınıza çıkarsa bu ne dememeniz lazım.

Vize olayı tamamen karşındaki memurun izlenimi ile alakalı. Sen her şeyin tam olarak vize başvurusu yaparsın daha önce de yurt dışına çıkmışsındır hatta ama sırf vize memurunun gözü seni tutmadı diye sana vize vermez bu da onun gibi bir olay. Evet belki günlük hayatınızda sıkıntı yaşamazsınız ama banka açıklama kısmını oraya koyma nedenleri var. Boş şeyler yazacaksanız ileride karşınıza çıkarsa bu ne dememeniz lazım.

İşte onu anlatmaya çalışıyorum. Belki bu yazılan şey çok ucu açık bir cümle fakat karşıdaki değerlendirenler bir insan olduğu için dikkatli olmakta fayda var açıklamalara saçma sapan şeyler yazılmamalı.

Boş boş konuşup bilgi kirliliği yaratmayın ya. Ne yazıyor uyuşturucu parası mı yazıyor ne yazıyor terör parası mı yazıyorda sorun çıkarabilir diyorsun? Komodinin üstüne koymayı unutmuşum sorunu uluslararası bir problem çıkarabilir diyosun şaka gibi ya.

Bende arkadaşa para yollarken masanın üzerine koymayı unutmuşum kanka yazayımda yurt dışına çıkarken incelemeye alsınlar bizimkini sorun çıksın bari.

Sorun olabilir cümlesini "kesinlike sorun olur." diye okuyup saygı çerçevesinin dışında paylaştığınız mesajı Allah'a havale ediyorum. Belli ki bu konuda da bilgin yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı