Ege Üniversitesi İİBF memnun eder mi?

taha88

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, Ege'de işletme veya iktisat okumayı düşünüyorum sıralamam bunlara yetecek şekilde gelecek büyük bır ihtimal mezuna kalmak pek istemiyorum. Ege üniversitesinde işletme veya iktisat okursam pişman olur muyum sizce hedefim üniversite de kendimi geliştirmek. Sosyal sorumluk projeleri, Erasmus, w&t, gibi gibi şeyler yapmayı planlıyorum ege işletme bunların yanı sıra benı memnun eder mi pişman eder mi kararsızım. Mevcut okuyanlar önerir mi acaba?

Hocam, Ege Üniversitesi İİBF'de işletme veya iktisat okursanız pişman olmazsınız ama beklentinizi netleştirmeniz önemli. Akademik kalite ortalama düzeyde, ancak kendinizi geliştirmek tamamen sizin çabanıza bağlı. Erasmus, w&t, sosyal projeler gibi imkanlar var, ama kimse sizi bunlara zorlamaz, siz kovalamalısınız. Okul size temelini verir ama üstüne bir şey koymazsanız sıradan bir mezun olursunuz. Yani üniversite değil, siz kendinizi memnun ya da pişman edersiniz.

Hocam, Ege Üniversitesi İİBF'de işletme veya iktisat okursanız pişman olmazsınız ama beklentinizi netleştirmeniz önemli. Akademik kalite ortalama düzeyde, ancak kendinizi geliştirmek tamamen sizin çabanıza bağlı. Erasmus, w&t, sosyal projeler gibi imkanlar var, ama kimse sizi bunlara zorlamaz, siz kovalamalısınız. Okul size temelini verir ama üstüne bir şey koymazsanız sıradan bir mezun olursunuz. Yani üniversite değil, siz kendinizi memnun ya da pişman edersiniz.

Hocam w&t Erasmus gibi olamakların kendım pesıne dusecegım ege İİBF konusunda suphelerım vardı sadece acaba ortslama diğer ünilere kıyasla İİBF de geride mi kalır diye

Selamlar, Ege'de işletme veya iktisat okumayı düşünüyorum sıralamam bunlara yetecek şekilde gelecek büyük bır ihtimal mezuna kalmak pek istemiyorum. Ege üniversitesinde işletme veya iktisat okursam pişman olur muyum sizce hedefim üniversite de kendimi geliştirmek. Sosyal sorumluk projeleri, Erasmus, w&t, gibi gibi şeyler yapmayı planlıyorum ege işletme bunların yanı sıra benı memnun eder mi pişman eder mi kararsızım. Mevcut okuyanlar önerir mi acaba?

Hocam merhaba, bende işletme düşünüyorum ve araştırıyorum, hatta forumda bu konu hakkında bir konumda var. Anladığım ve araştırdığım kadarıyla İİBF mezunları ülkede tonla kadar olan bir fakülte. Bu yüzden sizi öne geçirecek en önemli şey çok iyi bir okul. Bunlar ODTÜ, Bilkent, Koç, Boğaziçi gibi okullar. Ancak internette ne kadar doğru Ege Üniversitesi denginde okullardan mezun olup 60-70k maaşlı iş bulanları da gördüm. Kendinizi geliştirmekte önemli, ben işveren olsam cvsinde Erasmus olan birini ciddi düşünürdüm. Gene araştırın, soruşturun.

Hocam merhaba, bende işletme düşünüyorum ve araştırıyorum, hatta forumda bu konu hakkında bir konumda var. Anladığım ve araştırdığım kadarıyla İİBF mezunları ülkede tonla kadar olan bir fakülte. Bu yüzden sizi öne geçirecek en önemli şey çok iyi bir okul. Bunlar ODTÜ, Bilkent, koç, Boğaziçi gibi okullar. Ancak internette ne kadar doğru Ege Üniversitesi denginde okullardan mezun olup 60-70k maaşlı iş bulanları da gördüm. Kendinizi geliştirmekte önemli, ben işveren olsam cvsinde Erasmus olan birini ciddi düşünürdüm. Gene araştırın, soruşturun.

Hocam siz bu sene mı gırdınız sınava eğer gırmedıysenız yüksek okul kazanmak ıcın sıkı bır çalışma gerekır bu sene sonuçlar ege İİBF ve Marmara İİBF bir de YTÜ UI gibi yerler gelecek sekılde gelecek sanırsam bu ucunden birini düşünüyorum fakat egeye daha sıcağım bakalım.

Hocam siz bu sene mı gırdınız sınava eğer gırmedıysenız yüksek okul kazanmak ıcın sıkı bır çalışma gerekır bu sene sonuçlar ege İİBF ve Marmara İİBF bir de YTÜ UI gibi yerler gelecek sekılde gelecek sanırsam bu ucunden birini düşünüyorum fakat egeye daha sıcağım bakalım.

Evet hocam ben bu sene girdim. Dediğiniz gibi o okullar için çok iyi puanlar lazım. Marmara Türkçe olanın puanı 110-120 bin civarındaydı, ama bence İİBF ise İngilizce lazım. Dediğim gibi araştırın, en kötü mezuna bırakın.

Evet hocam ben bu sene girdim. Dediğiniz gibi o okullar için çok iyi puanlar lazım. Marmara Türkçe olanın puanı 110-120 bin civarındaydı, ama bence İİBF ise İngilizce lazım. Dediğim gibi araştırın, en kötü mezuna bırakın.
Hocam siz mezuna mı bırakmayı düşünüyorsunuz yoksa yüksek bır yer mı geldı? Yada orta hâlli bir tercih mi yapacaksanız. Marmara Türkçe bolumde hazırlık okunabılıyor bu arada hocam

Hocam siz mezuna mı bırakmayı düşünüyorsunuz yoksa yüksek bır yer mı geldı? Ya da orta Hall'i bir tercih mi yapacaksanız. Marmara Türkçe Bolu'mde hazırlık okunabılıyor bu arada hocam.

Hocam benim yüksek ihtimal 110-120k gelecek. Mezuna bırakmayı düşünüyorum. Hazırlık dediğiniz nedir?

İngilizce bölümlerde olan hazırlık sınıfı işte benim de 110 120 civarı gelecek kalmaya gerek yok ege ve Marmara yazacağım.

Hocam ilk senenizse ilk senesinde 110-120k yapan biri 1 sene çalışsa hayli hayli 50-60k yapar bence. Bence mezuna bırakın. Bir de bu YBS diye bir bölüm var ona da bakın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı