Ege Üniversitesi İİBF memnun eder mi?

Hocam ilk senenizse ilk senesinde 110-120k yapan biri 1 sene çalışsa hayli hayli 50-60k yapar bence. Bence mezuna bırakın. Bir de bu YBS diye bir bölüm var ona da bakın.

Hocam 50-60kdan daha yüksek yapılır bır sene de fakat çalışmak yoruyor ınsanı YBS denilen Bolu'mde pek fazla unıversıte de yok boyun dışında bır yerde pek anlam ıfade etmez gıbı birkaç gündür Marmara ve egeyı araştırdım ısletme ıcın gıdılebılır duzeydeler.

Hocam 50-60kdan daha yüksek yapılır bır sene de fakat çalışmak yoruyor ınsanı YBS denilen Bolu'mde pek fazla unıversıte de yok boyun dışında bır yerde pek anlam ıfade etmez gıbı birkaç gündür Marmara ve egeyı araştırdım ısletme ıcın gıdılebılır duzeydeler.

Hocam 1 sene yorulup hayatınız boyunca pişman olmamak daha iyi bence. Gene sizin tercihiğiniz, kendinizi hangi alanda geliştirecek, mutlu hissedecekseniz oraya gidin.

Merhaba @taha88. Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin genel olarak iyi, ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Hocam 1 sene yorulup hayatınız boyunca pişman olmamak daha iyi bence. Gene sizin tercihiniz, kendinizi hangi alanda geliştirecek, mutlu hissedecekseniz oraya gidin.
Merhaba @ValiBey36. İsteyen daha da iyisi için sınava yeniden hazırlanabilir ama koskoca Marmara Üniversitesi, ve Ege Üniversitesinden bahsediyoruz. İlk cümlenizde biraz abartmamış mısınız?

Merhaba @taha88. Ege Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesinin genel olarak iyi, ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Merhaba @ValiBey36. İsteyen daha da iyisi için sınava yeniden hazırlanabilir ama koskoca Marmara Üniversitesi, ve Ege Üniversitesi'nden bahsediyoruz. İlk cümlenizde biraz abartmamış mısınız?

Size de merhaba. Her iyi üniversitenin her bölümü iş bulma garantili olacak diye bir şey yok. Size soruyorum, kafkas üniversitesi tıp mı daha iyi iş buldurur yoksa dokuz eylül mühendislik mi? İİBF fakültesi yani işletme, maliye, iktisat gibi bölümlerin mezunları çok fazla. Ama dediğim gibi herkes kendi hedeflerini, kendi hayatlarını yaşar. Kendini geliştirmekte önemli internette bir kız Koç Üniversitesi işletme mezunu olup 300'den fazla iş başvurusu yapmıştı diye hatırlıyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin, hedeflerine ulaştırsın.

Merhaba @taha88. Ege Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler fakültesinin genel olarak iyi, ve kaliteli olduğunu düşünüyorum.

Merhaba @ValiBey36. İsteyen daha da iyisi için sınava yeniden hazırlanabilir ama koskoca Marmara Üniversitesi, ve Ege Üniversitesi'nden bahsediyoruz. İlk cümlenizde biraz abartmamış mısınız?

Eyvallah bende egenin guzek oldugunu dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı