Emin misiniz hocam? Ben 2016 elektrik girişliyim. Makine bölümü her zaman karşımda açık bir şekilde dururdu.
Hocam ege üniversite iyi midir mühendislik okumak istiyorum da.
Emin misiniz hocam? Ben 2016 elektrik girişliyim. Makine bölümü her zaman karşımda açık bir şekilde dururdu.
Mühendislikte her fakültesi iyidir ama komando gibi yetiştirirler. Diğer fakülte bölümleri gezip tozarken sen oturup ders çalışmak zorunda kalırsın ve buna rağmen sınavdan 10 alma ihtimalin var ama adam akıllı bölümü bitirirsen sağlam zekayla çıkarsın. Ege Üniversitesi hem konumu hem kampüs içi etkinlikleri, yaşam alanıyla gerçekten zevk verici. Üstüne Bornova'ya 10 dakika içinde ulaşabiliyorsun. Öğlen dersin biter 10 dakika sonra arkadaşlarınla Bornova'da iki tek atmaya gidebilirsin örneğin. Çok fazla ders çalışmak yorulmak sorun olmazsa tavsiye ederim ki bir şekilde mutlaka bitiyor ya puanın yetiyorsa tavsiye ederim üzmez.Hocam ege üniversite iyi midir mühendislik okumak istiyorum da.
Mühendislikte her fakültesi iyidir ama komando gibi yetiştirirler. Diğer fakülte bölümleri gezip tozarken sen oturup ders çalışmak zorunda kalırsın ve buna rağmen sınavdan 10 alma ihtimalin var ama adamakıllı bölümü bitirirsen sağlam zekayla çıkarsın. Ege Üniversitesi hem konumu hem kampüs içi etkinlikleri, yaşam alanıyla gerçekten zevk verici. Üstüne Bornova'ya 10 dakika içinde ulaşabiliyorsun. Öğlen dersin biter 10 dakika sonra arkadaşlarınla Bornova'da iki tek atmaya gidebilirsin örneğin. Çok fazla ders çalışmak yorulmak sorun olmazsa tavsiye ederim ki bir şekilde mutlaka bitiyor ya puanın yetiyorsa tavsiye ederim üzmez.
Yaz geç o zaman.Hocam girerim yaparım çıkarım tek senede 40k yaptım sayısalda 0 bilgi ile çalışacak kafa zeka var bende inanıyorum.
Yaz geç o zaman.
O konuda pek bir bilgim yok bu yüzden hayatını etkileyecek bir olayda yorum yapmak istemiyorum.Diğer makine mühendisliklerine göre profesörü az sizce bu bir sıkıntı çıkarır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.