Ege Üniversitesi makine mühendisliği dolmamış mı?

Hocam ege üniversite iyi midir mühendislik okumak istiyorum da.
Mühendislikte her fakültesi iyidir ama komando gibi yetiştirirler. Diğer fakülte bölümleri gezip tozarken sen oturup ders çalışmak zorunda kalırsın ve buna rağmen sınavdan 10 alma ihtimalin var ama adam akıllı bölümü bitirirsen sağlam zekayla çıkarsın. Ege Üniversitesi hem konumu hem kampüs içi etkinlikleri, yaşam alanıyla gerçekten zevk verici. Üstüne Bornova'ya 10 dakika içinde ulaşabiliyorsun. Öğlen dersin biter 10 dakika sonra arkadaşlarınla Bornova'da iki tek atmaya gidebilirsin örneğin. Çok fazla ders çalışmak yorulmak sorun olmazsa tavsiye ederim ki bir şekilde mutlaka bitiyor ya puanın yetiyorsa tavsiye ederim üzmez.

Mühendislikte her fakültesi iyidir ama komando gibi yetiştirirler. Diğer fakülte bölümleri gezip tozarken sen oturup ders çalışmak zorunda kalırsın ve buna rağmen sınavdan 10 alma ihtimalin var ama adamakıllı bölümü bitirirsen sağlam zekayla çıkarsın. Ege Üniversitesi hem konumu hem kampüs içi etkinlikleri, yaşam alanıyla gerçekten zevk verici. Üstüne Bornova'ya 10 dakika içinde ulaşabiliyorsun. Öğlen dersin biter 10 dakika sonra arkadaşlarınla Bornova'da iki tek atmaya gidebilirsin örneğin. Çok fazla ders çalışmak yorulmak sorun olmazsa tavsiye ederim ki bir şekilde mutlaka bitiyor ya puanın yetiyorsa tavsiye ederim üzmez.

Hocam girerim yaparım çıkarım tek senede 40k yaptım sayısalda 0 bilgi ile çalışacak kafa zeka var bende inanıyorum.

Ege makine 2022 girişliyim.
Bölüm 1980'lerden beri var. Sadece 2022'de %30 ingilizceden %100'e dönüştü o yüzden 2022 de açılmış gibi gözüküyor.
Okunur mu denecek olursa. Bal gibi okunur.
Genel mühendislik fakülteleri gibi binamız acı verici şekilde güneşsiz ve kampüsün en dibinde olsa da tatlıdır.
Hocalarımız da gayet donanımlı ve iyi. Komando gibi yetiştiriyorlar lafı pek doğrudur, bazen acı verici olabiliyor.
Erasmus+ olanakları da gayet iyi, daha 20 gün oldu döneli Almanya'dan, ilk senelerde biraz ortalama kasıp erkenden gidilebilir, sonrası komando durumundan dolayı Gpa'i yiyor çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı