Egea 1.4 fire stage 1 yazılım zarar verir mi?

Doğru söylüyorlar 1.4 Egea cidden gitmiyor,attırabilirsiniz çok sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum doğru yerde attırırsanız.

Yalnız araçlar güvenli olsun diye değil, her şartta stabil ve çevreci olsun diye yazılımlar kısıtlıdır. Bu araçlar aynı spec ile Arap çölüne de gidiyor Sibirya'ya da. Bulunduğunuz ülke şartına göre yazılım ile güvenli bir şekilde güç artışı yapılabilir. Burada sorun aracın motorunun kendisi sorunlu, ayrıca atmosferik. Kendi cevabımda neden yazılımın bir işe yaramayacağını açıkladım.

Hocam safeten kastım güvenlik maksatlı değildi o mana da yazmadım ona nazaran her bölgedeki aracın yazılımı aynı değil. Atmosferik motor direkt sıkıntı herhangi bir güç artışı da olmaz.

Hocam safeten kastım güvenlik maksatlı değildi o mana da yazmadım ona nazaran her bölgedeki aracın yazılımı aynı değil. Atmosferik motor direkt sıkıntı herhangi bir güç artışı da olmaz.
Ne manada kullandığını biliyorum, az araba yapmadım ben de, sadece olabildiğine Türkçe kullanmaya özen gösteriyorum. Standart bir arabaya yaptığın yazılım avans vurdurmadığın sürece sıkıntı çıkartmaz. Zaten orijinal arabaya da avans vurdurursan kol çıkartma, supap parçalama durumları olası. Ömür bir nebze kısalır ancak araçlar zaten ekonomik ömrünün ötesinde çalıştığı için yazılımın verdiği yaklaşık %3'lük kayıp hiçbir ekonomik sıkıntı çıkartmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…