Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aegea modelini hiç duymadım. Sanırım Egea'dan bahsediyorsunuz. 1.4 Egea ise bir kere yük atmak gibi bir hata yaptık yokuşta dip gazda bile aşırı nazlı çıktı araba. 1.6 Egea falansa hiç düşünmeden at, rahat rahat çıkarır.
Çimento sıkıntı yaratmaz fakat süspansiyonlara bir tık fazla yük biner bozuk yolda hızlı gitmeyin fazla yük sınırını aşarsa patlayabilir fakat 3 torba çimentodan bir şey olmaz ben Dacia sandero stepwaya 450 kg yük yükledim tek ben vardım arabada canavar gibi çekti bir sıkıntı olmadı.
Filo aracı olarak kullanılanlara neler yapılıyor bir bilseniz. Bunu sürekli yapmayacaksanız bir sorun olmaz sadece normal kullanıma göre biraz daha devirli sürün boğmayın vuruntu yapmasına neden olacaktır bu da dizellerde hiç istenilmeyecek sonuçlar doğurabilir.