Egea Cross mu Corolla Hybrid mi?

Daha fazla  
Meslek
PC 💻
FIAT Egea Cross 1.6 multijet limited mi, Toyota corolla 1.8 flame x pack hybrid mi?

- Sadece şehir içinde kullanılacak. ÖTV indirimli alınacak. Fiat 960 bin TL, Corolla 1.250.000 TL

Özellik olarak çok fark göremedim, aradaki fiyat farkı kafamı karıştırdı.

Son düzenleyen: Moderatör:
@xblast16 Toyota CHR günlük kullanım adına bence başarılı bir araç değil. Ben olsam gider Corolla alırdım. Fiat Egea'da kalite sorunu var. Tamam araba motor vb. bakımından iyi ama günün sonunda genel malzeme kalitesi öyle müthiş değil. Eğer ek masraf yapmayı göze alıyorsanız Hybird Corolla en iyi fikir.

Ben Corolla derim ancak 1.6 Multijet daha seri bir alet ihtiyaciniza gore degisir.
Şehir içi kullanıyorum. Hız olarak 60-80, hız yapan biri değilim. Yılda bir kez şehir dışı yaparız.

@xblast16 Toyota CHR günlük kullanım adına bence başarılı bir araç değil. Ben olsam gider Corolla alırdım. Fiat Egea'da kalite sorunu var. Tamam araba motor vb. bakımından iyi ama günün sonunda genel malzeme kalitesi öyle müthiş değil. Eğer ek masraf yapmayı göze alıyorsanız Hybird Corolla en iyi fikir.
Katılıyorum, eşim araç geniş diye kafamı karıştırdı. O yüzden de konu açtım. Konuyu o da görecek. Biz Toyota corolla 1.8 flame x pack hybrid alıp, konuyu kapatalım.

@xblast16 Aracın genişliği veya bagaj hacmi eğer geniş bir aile değilseniz aslında sizi doğrudan çok fazla alakadar etmiyor. Atıyorum 2 kişilik bir ailenin gidip station vagon almasının akla yarar bir açıklaması yok. Hız yapmıyorsanız zaten Corolla her türlü daha iyi.
2 oğlum var, yaşları 3-8, 4 kişilik aileyiz. Yine de chr'ye dar diyerek eledik. Corolla ile chr arasında hiç kalmadık. Cross görünce acaba mı dedik ama dememek lazım. Corolla 1.8 iyi bir seçim olacak. Teşekkür ediyorum. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı