Eğik işlemci pinleri düzelir mi?

Hocam bu arada anahtarlığın son halini atmayı unutmayın merak ettim

Hocam bu arada anahtarlığın son halini atmayı unutmayın merak ettim

Yok hocam yapmadım, eskiden yapmayı planlıyordum şu an işlemcinin içinden geçtim güzel durmaz

Hocam yardım edin ciddiliğimi bozamıyorum hala yardım edesim var gerçekleri kabullenemiyorum.

Hala yardım edebilirsiniz hocam. Bir de şu üstteki gri yeri kırıldı. Cam kestirip yapıştırsam olur mu acaba?

Kopan parçayı prit ile yapıştırabilirsiniz eskisi gibi yeni temiz olur Bu arada kırmayı nasıl başardınız hocam.

Bol sürsem ısınmasında fark yaratır mı? Yoksa az mı süreyim?

Hiçbir problem olmaz hatta hocam enerji içeceği alıp damlatırsanız enerjisi bol olur oyunlarda garanti 140 FPS alırsınız.

Hiçbir problem olmaz hatta hocam enerji içeceği alıp damlatırsanız enerjisi bol olur oyunlarda garanti 140 FPS alırsınız.

Tamamdır hocam. Yarın enerji içeceği alıp deneyeceğim. Çok sağ olun iyi akşamlar.

Adam billur geçmiş herkesle kimse mevzuyu ayrıkmamış. Muhtemelen hurda çöpe gidecek bir işlemciyi çıkardı pinleri pense yardımıyla eğdi, gırgırına böyle bir konu açtı.

@AhmetKonyaspor Zaten açıklamış eğlencisine açılan bir konu olduğunu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…