Eğik işlemci pinleri düzelir mi?

300TL'ye aldım. İkinci el adamakıllı işlemcilere baktım 1Kdan aşağı değil.
Bu arada sistem özelliklerinize baktım profilinizden anakartınız MSİ B550M-A PRO sanırsam zaten intel işlemci takamazsınız.

Bu arada sistem özelliklerinize baktım profilinizden anakartınız MSI B550M-A Pro sanırsam zaten Intel işlemci takamazsınız.

Bilgisayarcı Intel'lerin tekli çekirdek performansı iyi, güzel FPS verir dedi.

Tamamda anakartınızın Intel desteklemesi lazım. Sizinki desteklemiyor. Ayrıca Intel'in yenisi var eskisi var. Asırlık işlemci alıp performans beklemeyin.

Doğru konu sahibinin attığı fotoğraftaki kodu internete yazınca Intel Core 2 Duo çıkıyor yani bu işlemci asırlar öncesindende eski.

Onun bilgisayarcı olduğundan emin misiniz :D biraz acılı son olmuş ama hata sizde gibi.
Neyse hocam artık açıklayayım. @Grim Reaper hocam kategoriye bakın derken mizah ve eğlence kategorisinde açıldığından dolayı ciddi olmadığımı söylemek istemişti. Daha fazla vaktinizi çalmamak için söylüyorum normalde uzatırdım :D Bu işlemci yıllardır bende zaten eski ve çalışmıyordu bu yüzden sökmüştüm anahtarlık yaparım diye. Üşengeçliğimden dolayı yapamadım, geçen elime geçti bende pinlerini yamulttum falan işte. Canımda sıkılıyordu böyle de bir konu açayım dedim. İşlemcileri biliyorum yani.

Yapmak istediğim şey ise buydu
a071c4eb0664fc6.jpg

Doğru konu sahibinin attığı fotoğraftaki kodu internete yazınca Intel Core 2 Duo çıkıyor yani bu işlemci asırlar öncesindende eski.
Bu arada işlemci https://www.cpu-world.com/sspec/SL/SLB3S.html bu. Doğru bildiniz mobile işlemci.

Neyse hocam artık açıklayayım. @Grim Reaper hocam kategoriye bakın derken mizah ve eğlence kategorisinde açıldığından dolayı ciddi olmadığımı söylemek istemişti. Daha fazla vaktinizi çalmamak için söylüyorum normalde uzatırdım :D bu işlemci yıllardır bende zaten eski ve çalışmıyordu bu yüzden sökmüştüm anahtarlık yaparım diye. Üşengeçliğimden dolayı yapamadım, geçen elime geçti bende pinlerini yamulttum falan işte. Canımda sıkılıyordu böyle de bir konu açayım dedim. İşlemcileri biliyorum yani.

Yapmak istediğim şey ise buydu.
Eki Görüntüle 1846862

İçim acımıştı hocam işlemciyi görünce. Neticeye gelirsek anahtarlık güzel olmuş eski işlemciyle denenebilir.

Neyse hocam artık açıklayayım. @Grim Reaper hocam kategoriye bakın derken mizah ve eğlence kategorisinde açıldığından dolayı ciddi olmadığımı söylemek istemişti. Daha fazla vaktinizi çalmamak için söylüyorum normalde uzatırdım :D bu işlemci yıllardır bende zaten eski ve çalışmıyordu bu yüzden sökmüştüm anahtarlık yaparım diye. Üşengeçliğimden dolayı yapamadım, geçen elime geçti bende pinlerini yamulttum falan işte. Canımda sıkılıyordu böyle de bir konu açayım dedim. İşlemcileri biliyorum yani.

Yapmak istediğim şey ise buydu.
Eki Görüntüle 1846862

Bu arada işlemci https://www.intel.com.tr/content/ww...ache-2-40-ghz-1066-mhz-fsb/specifications.htm bu. Doğru bildiniz Mobile işlemci.

Hocam yardım edin ciddiliğimi bozamıyorum hala yardım edesim var gerçekleri kabullenemiyorum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı