- Makaleler
- 2
Eğitim amaçlı bir videoyu izleyerek o oyunu kendimde yaptım. Ekstradan 2 bölüm ekledim, double jump ekledim ve fikirlerim tükendi. Oyunun teması 2D platform. Kafamda ise kendi çizdiğim pixel karakteri eklemek, 1-2 adet sağ-sol giden mob eklemek var fakat bundan sonra ne ekleyebilirim bilmiyorum. YouTube'da veyahut araştırdığımda bulabileceğim basit şekilde öneri verir misiniz?
Bir de size bir sorum olacak. Karakter Sprite'ını değiştirirken animasyonları baştan oluşturmam gerekli mi? Mesela bu videodaki karakterden bir sürü animasyon var idle, running, jumping falan eğer ben baştan başka bir Sprite eklemek istersem bunları tekrardan çizmem mi gerekli yoksa Unity üstünde oynama yaparak eski animasyonlar korunur vaziyette hallolur mu?
Bahsettiğim video:
Bir de size bir sorum olacak. Karakter Sprite'ını değiştirirken animasyonları baştan oluşturmam gerekli mi? Mesela bu videodaki karakterden bir sürü animasyon var idle, running, jumping falan eğer ben baştan başka bir Sprite eklemek istersem bunları tekrardan çizmem mi gerekli yoksa Unity üstünde oynama yaparak eski animasyonlar korunur vaziyette hallolur mu?
Bahsettiğim video: