Eğitim-Öğretim Sisteminin Durmadan Değişmesi

Kim bilir hangi tanıdığı liseye girecek ondan TEOG kaldırılacak. TEOG da gerçi seçici değildi. Ben de TEOG sınavına girdim. Ayak uydurmak lazım. Bu sene YGS, LYS maratonu var benim için

Lise 2 ye geçtim ansiklopedi gibi kitaplar verdiler sistem falan diye bir şey yok ortada gelsin meb girsin bizim sınavlara bi baksın robotmuyuz biz eğitim böyle olmaz arkadaş eğitim derslede olmaz haftalık 40 saat ders görüyoruz ama neden bir bilim adamımız yok neden bir uzay istasyonumuz yok memur gibiyiz sabah gidip öğlen geliyoruz

Bence haklı olduğunuz tek kısım "bazı öğrencilerin" çalışma azmi... Gerçekten üzülerek söylemeliyim ki sistemin iyi olduğu falan yok. En çok önem verilmesi gereken konu deneme yanılma tahtasına döndü... Ortalamaları görünce rahatsız olmamak elde değil... Ortalamanın 5 net olduğu bir yerden nasıl bir mühendis çıkmasını bekleyebiliriz? Ülkemizde gerçekten çok yetenekli insanların olduğunu düşünüyorum. Tek sıkıntı "eğitilemiyorlar"...

Eğitim sistemimizi Amerika düzenliyor arkadaşlar, haberiniz var mı? Sizi işgal etmek isteyen bir ülke en başında sizi eğitiminizle vurur, bunu bilin.
Amerika'nın eğitim sisteminin mükemmel olduğunu söyleyemem, ilk önce kendi eğitim sistemlerinin seviyesini daha ileriye taşısınlar sonra bizimki ile uğraşsınlar Amerika'da insanlar sadece prestij için okuyor desem yalan olmayacaktır her halde sebebi ise buraya döndüğünüzde ''Amerika'da okudum abi'' diyebiliyorsun eh ne oluyor iş imkanı açılıyor önünde...

Şuan bizim eğitim sistemimizi Amerika hazırlıyor ve daha iyiye taşımak için değil, batırmak için uğraşıyor. Dediğimi yanlış anlıyorsunuz...

Şuan bizim eğitim sistemimizi Amerika hazırlıyor ve daha iyiye taşımak için değil, batırmak için uğraşıyor. Dediğimi yanlış anlıyorsunuz...
Gayet düzgün anladım "Uğraşsınlar" dedim ne anlamda uğraşıcaklarını söylemedim tabii ki batırmaya uğraşıyorlar bi' ülkeyi batırmak istersen eğitim sisteminden başlanmalı, insanlar cahil kaldımı sömürmesi kolaylaşır buna izin vermemek gerekiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…