Klenaerjx
Hectopat
Daha fazla
Eğitim sistemi mi? O ne? Yenimi ortaya çıktı?
Başka bir ülkeden kopyalayarak bundan daha iyisini hazırlayabilirdik. Biliyorum daha kötü sonuçları olabilirdi ama bundan daha kötü olamaz herhalde!15 senede 12 kez sistem değişti. 11 yılda 5 bakan. Öğretmenlerde isyanlarda. Gerisini siz düşünün.
@teknoloji_sevdalısı Bu sorun aslında öğrenciden kaynaklanıyor. Ben 7 sınıfın ikinci dönemi Türkiye'ye geldim ve yarım yamalak Türkçe ile 1 - 1.5 senede TEOG'dan bazı Türkiye'de doğmuş arkadaşlarımdan daha yüksek puan aldım. Sorun sistem'de değil sorun çalışma azminde.
Amerika'nın eğitim sisteminin mükemmel olduğunu söyleyemem, ilk önce kendi eğitim sistemlerinin seviyesini daha ileriye taşısınlar sonra bizimki ile uğraşsınlar Amerika'da insanlar sadece prestij için okuyor desem yalan olmayacaktır her halde sebebi ise buraya döndüğünüzde ''Amerika'da okudum abi'' diyebiliyorsun eh ne oluyor iş imkanı açılıyor önünde...Eğitim sistemimizi Amerika düzenliyor arkadaşlar, haberiniz var mı? Sizi işgal etmek isteyen bir ülke en başında sizi eğitiminizle vurur, bunu bilin.
Şuan bizim eğitim sistemimizi Amerika hazırlıyor ve daha iyiye taşımak için değil, batırmak için uğraşıyor. Dediğimi yanlış anlıyorsunuz...Amerika'nın eğitim sisteminin mükemmel olduğunu söyleyemem, ilk önce kendi eğitim sistemlerinin seviyesini daha ileriye taşısınlar sonra bizimki ile uğraşsınlar Amerika'da insanlar sadece prestij için okuyor desem yalan olmayacaktır her halde sebebi ise buraya döndüğünüzde ''Amerika'da okudum abi'' diyebiliyorsun eh ne oluyor iş imkanı açılıyor önünde...
Gayet düzgün anladım "Uğraşsınlar" dedim ne anlamda uğraşıcaklarını söylemedim tabii ki batırmaya uğraşıyorlar bi' ülkeyi batırmak istersen eğitim sisteminden başlanmalı, insanlar cahil kaldımı sömürmesi kolaylaşır buna izin vermemek gerekiyor...Şuan bizim eğitim sistemimizi Amerika hazırlıyor ve daha iyiye taşımak için değil, batırmak için uğraşıyor. Dediğimi yanlış anlıyorsunuz...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.