Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 19 Mart 2017 #1 Nasıl olmuş? Bu sadece deneme amaçlıdır. Tonlar yanlış mı sizce? Ayrıca Auto tune yöntemini kullanmadan yaptım. Ses %100 doğal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Nasıl olmuş? Bu sadece deneme amaçlıdır. Tonlar yanlış mı sizce? Ayrıca Auto tune yöntemini kullanmadan yaptım. Ses %100 doğal. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AN0TH3R Kilopat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 21 Mart 2017 #2 Başarılarının devamını sileyim.
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 21 Mart 2017 #3 AN0TH3R dedi: Başarılarının devamını sileyim. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini yaptım buradan dinleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AN0TH3R dedi: Başarılarının devamını sileyim. Genişletmek için tıkla... Daha iyisini yaptım buradan dinleyebilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ContraVolta07 Hectopat Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #4 Sesli güldüm
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 21 Mart 2017 #5 Sayenizde ACEPELLA nedir ögrenmis olduk Erdem bey
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 21 Mart 2017 #6 Neşeli Enginar dedi: Sayenizde ACEPELLA nedir ögrenmis olduk Erdem bey Genişletmek için tıkla... Çok mu kötü acaba yaptığım Acapella?
Neşeli Enginar dedi: Sayenizde ACEPELLA nedir ögrenmis olduk Erdem bey Genişletmek için tıkla... Çok mu kötü acaba yaptığım Acapella?
Kiren Kilopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 290 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #7 Deep web üyeliğin falan var herhalde? Bu ne bro bildiğin Deep web 7. seviye. Deneyimin hoşuma gitti ama biraz ürkütücü sanki
Deep web üyeliğin falan var herhalde? Bu ne bro bildiğin Deep web 7. seviye. Deneyimin hoşuma gitti ama biraz ürkütücü sanki
Erdemli Erdem Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ocak 2014 Mesajlar 3.311 Makaleler 24 Çözümler 1 Yer Kars 21 Mart 2017 #8 Kiren dedi: Deep web üyeliğin falan var herhalde? Bu ne bro bildiğin Deep web 7. seviye. Deneyimin hoşuma gitti ama biraz ürkütücü sanki Genişletmek için tıkla... Sesim mi kötü?
Kiren dedi: Deep web üyeliğin falan var herhalde? Bu ne bro bildiğin Deep web 7. seviye. Deneyimin hoşuma gitti ama biraz ürkütücü sanki Genişletmek için tıkla... Sesim mi kötü?
Kiren Kilopat Katılım 6 Şubat 2017 Mesajlar 290 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2017 #9 Alakası yok söylediğim gibi deneyimin çok hoşuma gitti. Ürkütücü olması ayrı bir hava katmış. Ürkütücü dediğime bakma sesini paranoyak buldum.Daha da hoşuma gitti yani
Alakası yok söylediğim gibi deneyimin çok hoşuma gitti. Ürkütücü olması ayrı bir hava katmış. Ürkütücü dediğime bakma sesini paranoyak buldum.Daha da hoşuma gitti yani
Tisy Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 2.608 Makaleler 3 Çözümler 5 21 Mart 2017 #10 Eğitim almadan bir çok şeyi başarmak mümkün yeter ki merakın olsun. Başarıların devamını beklerim, ama tek bir sorun var ki böyle şeyler benim ilgimi çekmiyor
Eğitim almadan bir çok şeyi başarmak mümkün yeter ki merakın olsun. Başarıların devamını beklerim, ama tek bir sorun var ki böyle şeyler benim ilgimi çekmiyor