Eğitim olmadan acapella yaptım

Trol amaçlı falan mı yaptın? Hoş karşılamak isterim ama o kadar kötü ki. Acapella sana göre değil. Doğruları söyleyim ki ileride başkalarından duyma. Videoları kaldırmanı öneririm, ilerde bi gün dalga amaçlı kullanıp rezil edebilirler seni. Bu arada sinir bozucu bir acapella yapmışsın acapella denebilirse tabi.

Trol amaçlı falan mı yaptın? Hoş karşılamak isterim ama o kadar kötü ki. Acapella sana göre değil. Doğruları söyleyim ki ileride başkalarından duyma. Videoları kaldırmanı öneririm, ilerde bi gün dalga amaçlı kullanıp rezil edebilirler seni. Bu arada sinir bozucu bir acapella yapmışsın acapella denebilirse tabi.
Ama birde şu adama bakın arada çok fark yok yani arka seslerde demek istiyorum bakın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama ben 20 kere falan dinliyorum başım ağrımıyor? :D
Yapılan eleştirileri neden kabullenemiyorsun anlamış değilim. Her zaman iyi yorum bekleyemezsin. Olmamış olan bir şeyi sana olmuş gibi gösterip, yorumlayamayız. Çünkü sen bir hevesle yaptın bunu ve bunu SEN yaptığın için hoşuna gidiyor olabilir. O yüzden sana kötü gelmiyor. Ama karşı tarafın düşüncesi aynı değil, gördüğün üzere. Eleştiri yapılmasını istemiyorsan böyle bir konu açıp yorum istemen hata.

Ama birde şu adama bakın arada çok fark yok yani arka seslerde demek istiyorum bakın?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunun ki ile seninki arasında dağlar kadar fark var. Deve de pire kalmış senin yaptığın. Hiç rahatsız edici değil. Ha illa ki yapmak istiyorsan daha kaliteli mikrofonlar ile dene. Sesin çok cırtlak, bu iş için uygun değil orası ayrı konu.

Hocam ilk sayfadaki sttiginiz videoyu ve bu alinti yaptigim mesajdaki videoyu dinledim arasinda daglar kadar fark var :).
Yanimda annem oturuyordu senin ilk attigin videoyu sesli acinca kadin urktu bi korktu yani o ney oyle korku filmi gibi dedi :D. Yukaridaki videoyu acinca sarki dinliyom sandi :D.
Acepella nedir onu da sizden ogrendik :D.

Trol amaçlı yapıyor olsan bile artık öyle bir noktaya geldik ki videolarından zevk alıyoruz Erdem :)
Bizi bu hallere düşürdüğün için minnettarız :) Sen yaptığın işten mutluysan gerisini takma, ama bu insanlara da bu acıyı yaşatma gözünü seveyim :D Ben dinlerim seni, rehineleri rahat bırak.

Trol amaçlı yapıyor olsan bile artık öyle bir noktaya geldik ki videolarından zevk alıyoruz Erdem :)
Bizi bu hallere düşürdüğün için minnettarız :) Sen yaptığın işten mutluysan gerisini takma, ama bu insanlara da bu acıyı yaşatma gözünü seveyim :D Ben dinlerim seni, rehineleri rahat bırak.

Koca yürekli kurt! Teşekkürlerimizi sunarız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı