"Kimin boyunduruğu altında yaşadığınızı anlamanız için eleştirmenizin yasak olduğu kişilere bakın."Bu ülkede hiçbir şey iyi değil ki eğitim sistemi iyi olsun. Ne zaman ki mantıkla yönetilirse o zaman gelişecektir. Din ile devam ederse sonunu getirecektir. Halkın çoğu hala dinler yüzünden sömürüldüğünün farkında değil.
İzleyip anlayın. Soruyu soran muhabir, şu anda soruşturma altında...
Türkiye'de sistem diye bir şey yok her şey çok zor. Bir öğrenci iş saati kadar okulda boş ve saçma sapan dersleri zorla görüyor. Hani intihar eden bir öğretmen vardı o adamın dediklerine sonuna kadar hak veriyorum. Ülkede başarılı öğrenci sayısı her sene düşüyor. Ülke olarak en az 10 yıl gerideyiz. Neden bizim hayatlarımızla oynuyorlar bunca okul hayatımızı boşa harcıyoruz saçma sapan bir sistemde. Gerçekten bıktım okuldan da, hayattan da...
Sürekli övülmeyi isteyen, sırf kendi gönderdiği peygamberin menfaatlerini düşünüp ona göre ayetler indiren, kadınları küçümseyen ve erkeklere cennete girdikleri zaman 80 adet huri -özellikle de memeleri yeni tomurcuklanmış bakire huriler- veren fakat kadınlara hiçbir hak tanımayan bir tanrıya inanmıyorum. Eğer gerçekten o dinini çok seviyorsan ve o dinine çok bağlıysan aç da kutsal kitabını oku cahil cühela. Biz kutsal kitapları okuyup çıkarım yapabildiğimiz için ateist olduk ve bundan memnunuz fakat sizin gibi cahil ve okumaktan aciz insanlar daha taptığı tanrının ne olduğunu bilmedikleri için böyle konuşuyorlar. Eğer benim söylediklerimin yalan olduğunu düşünüyorsan aç da kutsal kitabının Türkçe çevirisine ve tefsirine bak zırcahil. İstersen sana buradan ayet numaralarını -muhammed'in yazdığı masal cümlelerini- söyleyebilirim tabii o kadar cesaretin ve sabrın varsa.
Böyle bir şeyi gidip başka birisine anlatsan seni kötüler çünkü bunlar çoktan hipnoz olmuşlar hayatın farkında değiller okula gelip gelip gidiyorlar
Erkeklere neden 80 adet huri veriyor o çok “merhametli” Allah’ın? Çocuk evliliği namus kavramına fazlasıyla uygun zaten değil mi İslam’da.Sen hakaret etmeden tartışamaz mısın?
Herkes kendi çocuğunun kendi adıyla anılmasını ister, Güçlülerin zayıfların çocuklarını güç ve otorite için sahiplenmesi ne kadar doğru? Daha bunu idrak edememişsin gelmişsin burada bize ahkam kesiyorsun.
İslamda kadınla erkek eğer namahremse bir çatı altında yaşayamaz. Yani peygamberimizin kızları ile Zeyd bin Haris bir arada yaşayamaz.
Bu İslamdaki namus kavramına aykırıdır.
İslam aile müessesesine büyük önem verir. Aslında bugün eğitim sisteminin bu kadar tartışılıyor olmasının sebeplerinden biri de bu müessesenin bugün çatırdıyor olması.
Ailesine saygı duymayan bireyler okulda öğretmenine ne kadar saygı duyabilir ki?
Başarısızlık gelip çatınca da bahaneler, suçlamalar vs vs...
Tabi bahane üretmek, çalışmaktan daha kolay geliyor insana.