Eğitim sistemini nasıl buluyorsunuz?

Leş. Günlük 8 saat okulda tutuyorlar (Lise için konuşuyorum) ve bir halt öğretemiyorlar. Zaman kaybı kısacası. Açıkta da tek başına öğrenmek zor olur. Düzgün bir şekilde okulda 4-5 saat civarı eğitim ile ilerlense daha iyi olabilir.

İngilizce derslerini çok seviyorum, İngilizce öğretmenim ingilizceyi benden öğrendi?

Her şeye katılıyorum fakat okulların harabe olmasındaki en temel sebep öğrenciler. Ahlak dersi verilmesi lazım, kırıp döküyorlar okulda ne var ne yok hurdaya çıkıyor, bu kadar rezillik olmaz. Benim gözümde okulun malına zarar veren öğrencinin teröristen farkı yok.

Haklısın sıralara her şeye zarar veriyorlar küçk 5-8 yaşında olsa bir şey demicemde artık gelmişsin 10-14 yaşında bir sakin dur.

Haklısın sıralara her şeye zarar veriyorlar küçk 5-8 yaşında olsa bir şey demicemde artık gelmişsin 10-14 yaşında bir sakin dur.

Bak gerçekten okul malına zarar veren öğrencilerin okul bahçesinde dövülmesine izin vermek lazım.

Evet, haklısınız. Bizimde okulun her yeri kırık dökük öğrenciler yüzünden. Ben direkt tespit eder okuldan atarım.

Bak gerçekten okul malına zarar veren öğrencilerin okul bahçesinde dövülmesine izin vermek lazım.

Şiddet son tercihimdir. Ama her şeyi şiddetle anlıyorlar. Söz işe yaramıyor.

Şiddet son tercihimdir. Ama her şeyi şiddetle anlıyorlar. Söz işe yaramıyor.

Ya cam kenarında oturan bir arkadaşım var, duvarın kolonunu fare gibi elindeki şeyle oymuş. Öğretmen sordu kimin eseri bu diye, hemen diyoki Eee işte ben yapmadım okul açıldığından beri böyleydi Allah kuru iftiradan korusun.

İfadeler: Pmb
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…