rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Eylül 2022 #1 Merhaba, istediğim şey yukarıda yazıyor. Paint The Town Red tarzı eğlenceli birazda fakir bilgisayarlarının dostu olan oyunlar.
Merhaba, istediğim şey yukarıda yazıyor. Paint The Town Red tarzı eğlenceli birazda fakir bilgisayarlarının dostu olan oyunlar.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 10 Eylül 2022 #2 Dead Cells.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #4 rRype dedi: Merhaba, istediğim şey yukarıda yazıyor. Paint the Town Red tarzı eğlenceli biraz da fakir bilgisayarlarının dostu olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış.
rRype dedi: Merhaba, istediğim şey yukarıda yazıyor. Paint the Town Red tarzı eğlenceli biraz da fakir bilgisayarlarının dostu olan oyunlar. Genişletmek için tıkla... Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Eylül 2022 #5 arasyuksel dedi: Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış. Eki Görüntüle 1513653 Genişletmek için tıkla... Msc benim tarzımda güzel bir oyun
arasyuksel dedi: Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış. Eki Görüntüle 1513653 Genişletmek için tıkla... Msc benim tarzımda güzel bir oyun
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #6 Muck oyunu güzel sarıyor.
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #7 rRype dedi: Msc benim tarzımda güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... O sistem ister belirteyim. Optimizasyonu aşırı rezalet. Fakat, mop kurarsan FPS artıyor. Ben korsan oynarken olmamıştı, Steam'den aldığımda çalışmıştı mop.
rRype dedi: Msc benim tarzımda güzel bir oyun. Genişletmek için tıkla... O sistem ister belirteyim. Optimizasyonu aşırı rezalet. Fakat, mop kurarsan FPS artıyor. Ben korsan oynarken olmamıştı, Steam'den aldığımda çalışmıştı mop.
rRype Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 797 Çözümler 2 Yer Antarktika 10 Eylül 2022 #8 arasyuksel dedi: O sistem ister belirteyim. Optimizasyonu aşırı rezalet. Fakat, mop kurarsan FPS artıyor. Ben korsan oynarken olmamıştı, Steam'den aldığımda çalışmıştı mop. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok bilgisayarım o kadarda rezalet değil kaldırır 45 50 fps oynarım teşekkürler.
arasyuksel dedi: O sistem ister belirteyim. Optimizasyonu aşırı rezalet. Fakat, mop kurarsan FPS artıyor. Ben korsan oynarken olmamıştı, Steam'den aldığımda çalışmıştı mop. Genişletmek için tıkla... Hocam sorun yok bilgisayarım o kadarda rezalet değil kaldırır 45 50 fps oynarım teşekkürler.
danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #9 arasyuksel dedi: Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış. Eki Görüntüle 1513653 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama bir klasör açıp şu oyunları oraya odldursanız Oyun önerisi olarak da red Dead 2 Detroit Become Human lise is strange metro serisi mirrors Edge Mount and Blade portal serisi Sniper'lar ilgini çekebilir (Sniper Elite)
arasyuksel dedi: Hotline Miami 1 ve 2. ya da direk şuradaki oyunlardan bir şey bulmaya çalış. Eki Görüntüle 1513653 Genişletmek için tıkla... Hocam konuyla alakasız ama bir klasör açıp şu oyunları oraya odldursanız Oyun önerisi olarak da red Dead 2 Detroit Become Human lise is strange metro serisi mirrors Edge Mount and Blade portal serisi Sniper'lar ilgini çekebilir (Sniper Elite)
arasyuksel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 3.559 Çözümler 53 Yer Empire Bay Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2022 #10 rRype dedi: Hocam sorun yok bilgisayarım o kadar da rezalet değil kaldırır 45 50 FPS oynarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ile alakası yok. i3 3. nesil mi kullanıyorsun? Ben i5 2. nesilde denerken 10 FPS bile alamamıştım. 2540M, 380M, N3710 gibi laptoplarda denedim ve performans pek iyi değildi. i3 1005G1 ile denediğimde anca 30 FPS alabilmiştim. Yani o kadar güvenme. Optimizasyonu aşırı kötü. Neyse sen bir dene oyunu. danvo dedi: Hocam konuyla alakasız ama bir klasör açıp şu oyunları oraya doldursanız Genişletmek için tıkla... Amaç zaten masaüstünde durması, hoş geliyor bana ya. Şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.
rRype dedi: Hocam sorun yok bilgisayarım o kadar da rezalet değil kaldırır 45 50 FPS oynarım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ile alakası yok. i3 3. nesil mi kullanıyorsun? Ben i5 2. nesilde denerken 10 FPS bile alamamıştım. 2540M, 380M, N3710 gibi laptoplarda denedim ve performans pek iyi değildi. i3 1005G1 ile denediğimde anca 30 FPS alabilmiştim. Yani o kadar güvenme. Optimizasyonu aşırı kötü. Neyse sen bir dene oyunu. danvo dedi: Hocam konuyla alakasız ama bir klasör açıp şu oyunları oraya doldursanız Genişletmek için tıkla... Amaç zaten masaüstünde durması, hoş geliyor bana ya. Şimdilik değiştirmeyi düşünmüyorum.