Eğlenceli ve Güçlü Şampiyon Önerisi

O iş öyle değil bence. Karşıya göre değişiyor.
Üstelik bazı çarlar diğer çarlara göre aşırı güçlü. Mesela İrelia, Darius gibi çarlar birkaç kill aldıktan sonra durdurmak imkansız hale geliyor.

Counter pick de var doğru diyorsun. Ama mesela Irelia ilk pickden aldın. Ve rakip counter pick yaparsa lanede rahat edemezsin.
 
Dostum ben lane belirlemekte zorlanıyorum yardımcı olur musun? Mid ve aşağı taraf isek Yasou ile alamadığım karşılaşma yok. Yukarı geçer isek uzakçı şampiyonlar zorluyor. Jung'da çok iyiyim ama sıkıldım artık.

Onu senin keşfetmen lazım. Biraz dene hangi rollerde daha iyiyim diye ona göre karar ver.
 
Galio olabilir. Düşük elolarda pek görülmez ama r si ile diğer lanelere gidip kill çıkartabilir. Bir de güçlüdür de. E W Q ile yarı can alabilirsiniz erken oyunda.
 
Counter pick de var doğru diyorsun. Ama mesela Irelia ilk pickden aldın. Ve rakip counter pick yaparsa lanede rahat edemezsin.
İşte bu çarlar counter pickte bile 1-2 kill alınca durdurulamaz oluyor. İrelia'ya karşı Darius, Garen, Jax oynadım çoğunda kazandım ama jungle gang atıp 1-2 kill aldırdığı zaman hiçbir şey yapamıyorsun. Veya Darius'a karşı Jayce ile 1-2 kill verip tek attığını hatırlıyorum. Bunlar hep saçma çarlar.
Onun dışında saçma olmayan ne var dersen Poppy, Mundo, Sion, Urgot gibi çarlar saçma değil bence. Çünkü kasılsa bile ct'si olduğun için öldürebiliyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı