YouTube Eğlenceli ve izlenecek kanal önerisi

BurakGms19

Decapat
Daha fazla  
Artık YouTube'da düzgün ve adamakıllı içerik bulmak çok zor oluyor. Resmen bomboş bir yer gibi bir şey. İzliyecek bir şey bulamadığım için inanılmaz sıkılıyorum izlenebilecek kanallar önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizce biliyor musunuz?

Evet biliyorum genellikle İngilizce videolar izliyorum ama içerik olarak bana göre olan bir video pek bulamıyorum önerebileceğiniz varsa bakarım.

Adamın kolunun taşının arasında sıkıştığı videosunu izlemiştim gayet güzel kanal bunu takip ediyorum daha yeni izlemeye başladım ama içerikleri oldukça kaliteli.

Artık YouTube'da düzgün ve adamakıllı içerik bulmak çok zor oluyor. Resmen bomboş bir yer gibi bir şey. İzliyecek bir şey bulamadığım için inanılmaz sıkılıyorum izlenebilecek kanallar önerebilir misiniz?

Hocam size şu seriyi önerebilirim

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17 bölüm sürdü her bölüm yaklaşık 1 saat bence izlemesi çok zevkli.

İngilizce bilmiyorsan Slothworks, biliyorsan SovietWomble önerebilirim. Yemekle falan baya iyi gidiyor.

Hocam size şu seriyi önerebilirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

17 bölüm sürdü her bölüm yaklaşık 1 saat bence izlemesi çok zevkli.

Güzele benziyor bunu da listeme aldım teşekkürler.

İngilizce bilmiyorsan slothworks, biliyorsan sovietwomble önerebilirim. Yemekle falan bayağı iyi gidiyor.

Deneyeceğim teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı