R5 2600 RX 580 sistem iyi mi?

LuckyTAKLACI

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi akşamlar. 2. el bilgisayar almayı düşünüyorum bilgisayar sisteminden pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz? PC şu şekilde.

A320M anakart.
Corsair 16 GB RAM 3200 RGB.
Ryzen 5 2600.
RX 580 8 GB.
500 GB M.2 SSD.
320HDD.
RGB kasa.
Rampage 144 Hz monitör.
Turbox 60 Hz. Monitör.
Gamepower Ogre klavye.
SteelSeries Rival 3 mouse.
RGB mouse pad.
Masayı da veriyorum.

Satıcı arkadaş 16 bin TL fiyat istiyor hepsine bu fiyat nasıl kaç paraya alınır? Ne kadar teklif versem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar iyi akşamlar. 2. el bilgisayar almayı düşünüyorum bilgisayar sisteminden pek anlamıyorum. Yardımcı olur musunuz? PC şu şekilde.

A320M anakart.
Corsair 16 GB RAM 3200 RGB.
Ryzen 5 2600.
RX 580 8 GB.
500 GB M.2 SSD.
320HDD.
RGB kasa.
Rampage 144 Hz monitör.
Turbox 60 Hz. Monitör.
Gamepower Ogre klavye.
SteelSeries Rival 3 mouse.
RGB mouse pad.
Masayı da veriyorum.

Satıcı arkadaş 16 bin TL fiyat istiyor hepsine bu fiyat nasıl kaç paraya alınır? Ne kadar teklif versem?

Hocam kasa fiyatı 7-8k civarı oradan hesap edebilirsiniz değer mi değmez mi?(Düzenlemeden önce ekipmanları verdiğine bakmamıştım.)

Hocam 2. eldeki ilanlara göre sizin için aynı sistemi hesapladım kasa 6K monitorler toplam 4 ya da 3.5k gibi bir şey ediyor klavye+mouse 1K mouse pad 250 TL bunlar bulduklarım sadece masa bulamadım düzgün ona da 1K dediğimizde 12 bin civarı bir şey ediyor alacağınız herşey fakat fiyatlar sizin şehrinizde değişiklik göstebilir yani eğer uğraşmak istemiyorsanız her şeyi ayrı ayrı insanlardan alıp bir araya getirmekle bu satıcıdan direk alınıp kullanılabilir fakat eğer parçaları farklı yerlerden alarak 12-13K civarına sistemi toplayabilirsiniz.

Hocam 2. eldeki ilanlara göre sizin için aynı sistemi hesapladım kasa 6K monitorler toplam 4 ya da 3.5k gibi bir şey ediyor klavye+mouse 1K mouse pad 250 TL bunlar bulduklarım sadece masa bulamadım düzgün ona da 1K dediğimizde 12 bin civarı bir şey ediyor alacağınız herşey fakat fiyatlar sizin şehrinizde değişiklik göstebilir yani eğer uğraşmak istemiyorsanız her şeyi ayrı ayrı insanlardan alıp bir araya getirmekle bu satıcıdan direk alınıp kullanılabilir fakat eğer parçaları farklı yerlerden alarak 12-13K civarına sistemi toplayabilirsiniz.
Çok teşekkürler kral bilgilendirme için ben bilgisayar sistemlerinden pek anlamıyorum tek anladığım oynamak biraz daha araştırma yapayım olmazsa da bunda biraz daha pazarlık yapma şansım olursa bunu alayım tek tek sistem toplama şansım yok çünkü bilgim yok

Çok teşekkürler kral bilgilendirme için ben bilgisayar sistemlerinden pek anlamıyorum tek anladığım oynamak biraz daha araştırma yapayım olmazsa da bunda biraz daha pazarlık yapma şansım olursa bunu alayım tek tek sistem toplama şansım yok çünkü bilgim yok.

Hocam sistemi zaten ekran kartını işlemcisini falan siz alıp takın demiyorum ki hazır satılan 2. el sistemleride alabilirsiniz mesela 6K olarak bahsettiğim o sistem bu hem zaten bu forum yardım istemek, etmek için var kasayı alırsanız zaten gerisi kolay sadece sıkıntısız bir monitor bulmak kalıyor geriye yoksa RGB mousepadin üzerine çok da düşünmeye gerek yok yani.

Hocam sistemi zaten ekran kartını işlemcisini falan siz alıp takın demiyorum ki hazır satılan 2. el sistemleride alabilirsiniz mesela 6K olarak bahsettiğim o sistem bu hem zaten bu forum yardım istemek, etmek için var kasayı alırsanız zaten gerisi kolay sadece sıkıntısız bir monitor bulmak kalıyor geriye yoksa RGB mousepadin üzerine çok da düşünmeye gerek yok yani.

Kral bu ürünü 6 Bin TL'ye satıyor fakat param güvende ile satmıyor ayriyeten İstanbul'da bakma şansım da yok ya beni dolandırirsa Bir çok kişi yorum yazmış param güvende ile alım yapabilir miyiz diye satıcı hayır demiş ama benim sana sorduğum sistem bulduğum yerde bakma şansım da var ondan demiştim

Kral bu ürünü 6 bin TL'ye satıyor fakat Param Güvende ile satmıyor ayrıyeten İstanbul'da bakma şansım da yok ya beni dolandırirsa birçok kişi yorum yazmış Param Güvende ile alım yapabilir miyiz diye satıcı hayır demiş ama benim sana sorduğum sistem bulduğum yerde bakma şansım da var ondan demiştim.

Hocam bende zaten onu belirttim bir önceki mesajimda eğer alacaklarınız pg ve şehrinizde değilse sıkıntı olur diye yani satıcı 15'e falan düşürürse alın geçin 13'e bu kadar uğraşacağınıza tek bir yerden alın geçin 2k sizin için sıkıntı olmazsa

Hocam bende zaten onu belirttim bir önceki mesajimda eğer alacakalrınız pg ve şehrinizde değilse sıkıntı olur diye yani 15'e falan düşerse alın geçin 13'e bu kadar uğraşacağınıza tek bir yerden alın geçin 2k sizin için sıkıntı olmazsa
Kral peki benim sayfada başka bir PC ilanı daha paylaşmıştım onla bunun arasında seçim yapsak hangisini almak mantıklı olur sen bilgili birisine benziyorsun sana zahmet bakar mısın teşekkürler şimdiden

Technopat Haberler

Geri
Yukarı