Eğlenmek için ne yapıyorsunuz?

100 mesaj 200 görünme bence mizah ve eğlence kategorisinde rekor kırmışızdır.

Korsan antivirüs indirirken virüs yemeyin de

Sırf Windows crack oyunlarımı ve uygulamalar mı siliyor diye. Değiştirilmiş Windows kullanıyorum. Tüm virüslere açığım hocam. Ama benim karşımda hepsi ezilir

@kino hocam sizle bir gün oturup ne kadar site varsa konuşalım

@kino @662040 denerim olması 1 senelik kapskery alırım o virüs siliyordu değil mi?

Ne Kaspersky'si gözünü seveyim yahu anti-virüs mü kullanılırmış. Hayır bilgisayarına boşuna yük ve bir işe yaradıkları da yok. Anti-virüs şirketleri korku satar para kazanmak için.

Girmediğim korsan ortamı, indirmediğim korsan oyun ve yazılım yoktur hayatımda 1 kere bile bir bilgim çalınmadı. Ama görüyorum korsana bulaşmayan, anti-virüslere para bayılan arkadaşların devamlı bilgileri çalınıyor.

Bunlar tecrübe ile öğrenilen şeyler, başına bir bela gelecekse anti-virüs seni kurtarmaz. Sen yalnızca güvende olduğun tüm süreleri anti-virüsün varlığına bağlayarak kendini tatmin edersin.

Bir gün yasal olursa önerme, ilk rehber benden. Hadi hayırlı uğurlu olsun.

Nasıl orijinal program crack ile indirilir (Şaka)

Virüs programına virüslü crack nasıl yapılır hepsi gelecek

Forumda sürekli bu antivirüslere kurtarıcı gözüyle bakılıyor hocam. O yüzden sordum. Biraz korkarak biraz isteyerek yapacağım bu işi. PC'de bilgi yok şu an. Sadece oyun oynadım

İşte hocam sizin sayenizde antivirüse para vermeyeceğiz çünkü korsan bir şekilde indirebileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…