Arkadaşlar merhaba, bilgisayarım Acer Aspire V33-772G modeli. İşlemci Intel i5-4210M 2.60 GHz, 16 GB RAM, 1 GB Intel HD Graphics 4600 ve 2 GB NVIDIA GTX 850M var. Bilgisayar 17.3 inç bununla birlikte anakartta aşırı büyük her şeyden çifter var mini PCI-e Express girişimde fazladan var ve V2. İşlemcimden aşırı memnunum ama ekran kartından büyük sorun çekiyorum. Sürekli çizim işleri yapıyorum ve tabii ki oyun da oynuyorum. Bilgisayarımı sürekli harici monitörden kullanacağım için eGPU olayını uzun süre araştırdım, özellikle yabancı kaynaklardan ve sonunda uygulamaya karar verdim. Tabii parayı basıp almadan önce deneme şansım olacak. Şirketimin yaptığı miningden kalan MSI GeForce GTX1060 6 GB'lık versiyonu var, aynı zamanda powerlar tabii mining riser kartları:
Bunlar PCI-e ile anakarta bağlanıyor. İlk sorum direk bunun üzerindeki aparat ile laptopuma bağlayabilir miyim? İkincisi, Alfais 4276 Pci-E 1x To 16X Mini USB 3.0 Riser Yükseltici Fiyatı bu aparat ile işimi çözebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bunlar PCI-e ile anakarta bağlanıyor. İlk sorum direk bunun üzerindeki aparat ile laptopuma bağlayabilir miyim? İkincisi, Alfais 4276 Pci-E 1x To 16X Mini USB 3.0 Riser Yükseltici Fiyatı bu aparat ile işimi çözebilir miyim? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.