eGPU için Razer Core X şart mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
RTX 3000 serisi desteklerse şu anda 2060 bulunan laptopuma eGPU olarak 3070 veya 3080 takacağım. Razer Core X almayı düşünüyorum ama bazı eGPU konularında gördüğüm kadarıyla laptop şarj aletine benzer bir adaptör ile işlerini halledebiliyorlar. Bu şekilde 3070 bağlayabilir miyim? Yoksa adaptörün enerjisi yetmez mi?
(Ekran kartını 2K'da kullanacağım, pek fazla darboğaz yaşayacağımı sanmıyorum.)

Yetmeyebilir.
Önceki darboğaz konunuza yanıt vermiştim. 3080 darboğaz yapar hocam. Bir arkadaş "Büyük ihtimalle yapmaz. 10750H Ryzen 7 3700X 3800X gücünde." gibi bir cümle kurmuş. Komik doğrusu.
Zaten büyük ihtimalle 3080 almam. 3070'e yapmaz gibi geliyor bana da 2k performansta. Ama Razer Core X'de gereksiz pahalı geldi açıkçası.

Thunderbolt™ 3 tam olarak ne oluyor hocam? USB-C girişine benziyordu google'da arattığımda. Eğer ondan bahsediyorsanız var bende.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t5-v20-1-1/ kullandığım Laptop.
1602363997727.png

Bilgisayarınızın bağlantı özelliklerine baktım fakat desteklemiyor. Razer core x gibi e-gpu kasaları Thunderbolt™ 3 bağlantısı kullanarak görüntü aktarımı yapıyor diye biliyorum. Alternatif e-gpu bağlama teknikleri var. Yeni bir konu açarsanız daha çok yardımcı olur e-gpu sistemi kullanan arkadaşlar. Çünkü alternatif bağlantılar konusunda çok bilgim yok.
USB-C girişine benziyordu google'da arattığımda.
Evet benziyor. Bu linkte arasındaki farklar yazıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı