Galiba İşlemci RTX 4060'ı bile besleyebiliyor. Ama sahip olduğun laptop da Thundebolt yok Type-C den takamazsın. Wifi slotundan yada M2 SSD slotundan takarsın. Wifi slotundan kayıp oluyor. M2 SSD slotundan eğer Pcl-e X4 olarak çalışırsa Thunderbolt'tan daha iyi performans verebiliyor. Wifiden taksan bile her türlü akıcı oyun oynarsın. Bende wifi slotundan E-GPU kullanıyorum. İşlemcim darboğaz yaptığı için yüksek yada Ultra grafiklerde 40-60 fps veriyor.
Şu konuya bir video atmıştım. 8.28 den sonra masaüstü ve laptop wifisine takılan Bir E-GPU Performans farkı karşılaştırması var. Video'da Kullandığı mini pc'de darboğaz yapıyor. Yine de testlerde bana göre fazla bir kayıp olmuyor. işlemciyi değiştirmek istiyor ama mini pc'nin biosu işlemci değişimine izin vermiyor. Bende aynı ekran kartını kullanıyorum benim işlemci daha kötü olduğundan performans kaybım videodakinden daha fazla ama yinede oyun oynatıyor.
Merhaba ben son zamanda i5 1035G1 işlemcili laptopuma eGPU takma kararı aldım ancak PC Express konusunda pek bilgim olmadığı için karar vermekte zorlanıyorum. PCI-e 3.0 (8.0gt/s) için ekran kartı olarak 1050 Ti, 1650 veya 1650 Super alırsam ne kadar büyük bir performans kaybı yaşarım. Onun...
www.technopat.net