eGPU Nasıl Yapılır?

Katılım
30 Kasım 2016
Mesajlar
95
Merhaba arkadaşlar. Ben bilgisayarıma eGpu yapmak istiyorum.

Sistem Özelliklerim:
İ7 4720HQ H2.6 Ghz
Gtx 960M 4 GB GDDR5
16 GB RAM

Bu sistemin Wifi kartını çıkarıp yapmayı düşünüyorum ama eGpu her laptopta olmuyormuş benimkinde olur mu? Önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapmanız için güç kaynağının yani adaptörünüzün yeterli olması gerek öncelikle. GTX 970 için tam yeterli gelmeyebilir, özelliklerine bakmak gerek. İkinci olarak, GPU'yu bağlamak için gerekli aparatı satın almanız gerek. $50-60 civarı fiyata var sanırım, 200-225 lira yapar bu da. GTX 960 hala güçlü bir kart, kesin olarak çalışacağından emin olmadığınız bir sistem için bu uğraşa girmeye değer mi bilemiyorum, cevabı sizde saklı. Geçiş yapacağınız kart da GTX 1070-1080 değil sonuçta. Dehşet performans farkı yaşamayacaksınız.
 
En kesin bilgiyi Monster yetkilileri verebilir diye düşünüyorum. Ya da araştırmanız gerek daha önce bu modele eGPU sistemini uygulayan var mı diye. Pek sanmıyorum yapan birini bulabileceğinizi, daha önce dediğim gibi: "Hala güçlü bir makine, ilave ekran kartı çabasına gerek kalmıyor.".
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı