EGPU siyah ekran sorunu

ahadinios

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Toshiba Satellite L50-C
  • Intel i5 2.5 GHz
  • 8 GB RAM
  • 2 GB Nvidia GT 930M
  • 480 GB Sandisk SSD
  • Windows 10
Vatandan MSI RX 480 8GB GAMING X :neo: ekran kartını aldım. Yurtdışından da [NGFF Version]V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock adaptörünü aldım.

Linki [NGFF Version]V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock

Şimdi sorunum şöyle Wifi kartını çıkarttım oraya kablomu bağladım ancak PC'yi açtığımda fan vs çalışmaya başlıyor ancak ekrana en ufak bir ışık gitmiyor. Ekran kartı da çalışıyor yani o kısımda sorun PC ile ilgili herhalde. Tepkisiz kalıyor PC .

E-GPU nasıl bir şey diye merak eden arkadaşlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemim:
  • Toshiba Satellite L50-C
  • Intel i5 2.5 GHz
  • 8 GB RAM
  • 2 GB Nvidia GT 930M
  • 480 GB Sandisk SSD
  • Windows 10
Vatandan MSI RX 480 8GB GAMING X :neo: ekran kartını aldım. Yurtdışından da [NGFF Version]V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock adaptörünü aldım.

Linki [NGFF Version]V8.0 EXP GDC Laptop External Independent Video Card Dock

Şimdi sorunum şöyle Wifi kartını çıkarttım oraya kablomu bağladım ancak PC'yi açtığımda fan vs çalışmaya başlıyor ancak ekrana en ufak bir ışık gitmiyor. Ekran kartı da çalışıyor yani o kısımda sorun PC ile ilgili herhalde. Tepkisiz kalıyor PC .

E-GPU nasıl bir şey diye merak eden arkadaşlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sorun bendede var coz duysrniz uardici olurmusinuz

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı