Çözüldü Egzoz fan monitöre doğru tutulursa sorun oluşur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salvatoree3

Centipat
Daha fazla  
Bu şekilde egzoz fanım monitöre vurursa sorun yaratır mı? Masada bu şekilde kalırsa kasa parçalarım ısınmıyor fakat sıcak hava monitöre zarar verir mi?

IMG_1738.jpeg

IMG_1736.jpeg

Çözüm
Sıkıntı olmaz, çoğu durumda egzoz fanından öyle zarar verecek kadar yüksek bir ısı üflenmiyor. Ancak tozlanmayı olumsuz yönde etkileyebilir.
Sıkıntı olmaz, çoğu durumda egzoz fanından öyle zarar verecek kadar yüksek bir ısı üflenmiyor. Ancak tozlanmayı olumsuz yönde etkileyebilir.

Çözüm
Biraz hava akisi verimsiz, onden cok verimli cekemiyor sanki. Arkadaki fanin monitore dogru olmasinda sorun yok da, senin icin olabilir. Atiyorum ici 60 derece filan diyelim, yazin surekli onune 60 derece hava atacak o fan.

Sorun değil silinebilir R5 5500 ve GTX 1650ye sahibim ekran kartı 70 75,CPU 60'ı geçmiyor zaten.

Biraz hava akisi verimsiz, onden cok verimli cekemiyor sanki. Arkadaki fanin monitore dogru olmasinda sorun yok da, senin icin olabilir. Atiyorum ici 60 derece filan diyelim, yazin surekli onune 60 derece hava atacak o fan.

Kışın sorun olacağını düşünmüyorum diğer yaza ise masa alırım inşallah zaten.

Sorun değil silinebilir, R5 5500 ve GTX 1650'ye sahibim, ekran kartı 70 75, CPU 60'ı geçmiyor zaten.
Sıcaklık açısından sorun olmaz ama tavsiyem daha geniş ve ferah bir alan elde etmek adında bilgisayar masasının solunda kalan boşluğa bir sehpa veya alçak bir dolap/çekmecelik vb. mobilya yerleştirip kasayı onun üzerine almanız olur. Ben yaklaşık 3-4 yıldır kasamı bilgisayar masasından bu şekilde ayrı tutuyorum.

Kasanın hava alışı ve tahliyesi kötü olur bu pozizsyonda sıcaklıklar artabilir. Kasayı yan değil de dik bir şekilde ve arkadan mümkün olduğunca uzak masanın ucuna koymak daha iyi olur. Yada sola yere.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı