Fan coklayiciya ihtiyaciniz yok, MSI kendi sitesinde toplamda 6 adet sistem fani icin pin mevcut demis zaten. Arkaya 1 tane, uste 2 tane fan koysaniz yeter. Ve baya fark yaratir bu arada. Ozellikle en tepeye egzoz fani koyarsaniz, biliyorsunuz isi yukariya dogru yukseldigi icin isiyi cok dahac hizli bir sekilde tahliye edip hava akisini daha serin bir hale getirebilirsiniz. Takarken de fanlarin onu kasanin icine bakacak sekilde takin. Ondeki in-take fanlarinin arkasi kasanin icine dogru bakiyor. Onlarin tam tersi sekilde yerlestirmeniz lazim.
Linkini verdiginiz fan ne kadar iyidir bilmiyorum, hic kullanmadim. Ama onerecek olsam gorunus ve estetistik acisindan novonest white ring led oneririm, kendim kullaniyorum. Sadece beyaz renkli led var, eger sisteminiz komple siyah ise gorunus harika oluyor. Isiksiz bir seyler isterseniz Arctic P12 var, cok guzel mat siyah rengi var. Ustune piyasada hem etkili sogutma hem de sessizlik soz konusu oldugunda ilk 5'e girebilecek bir fan. Bu ikisi disinda bir fan onerisi yapamam ama yerinizde olsam daha duyulduk markalardan, Coolermaster, Thermalright, Corsair, Arctic veya Noctua gibi markalarin fanlarindan alirdim.