Egzoz Fan Soğutma İçin Yeterli Midir?

Boyutları aşmadıkça istediğin fanı alabilirsin ama PSU sertifikasına önem vermeni öneririm. Lâkin çok dilim yandı zamanında.

Boyutları aşmadıkça istediğin fanı alabilirsin ama PSU sertifikasına önem vermeni öneririm. Lâkin çok dilim yandı zamanında.
Burada yeşil yerde 80 PERCENT Efficiency yazıyor sertifika mı bilmiyorum ama iyi bir şey her halde bir de +12V yerinde 408W yazıyor yani sistem için yeterlidir diye düşünüyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Dosya Ekleri

• 45454.png
    45454.png
    73 KB · Görüntüleme: 80
Örnek vermeye gerek yok iyi bir PSU üreticisinin birde sertifikalı bir ürünüyse kağıt üzerindeki değerlerin altına düşmeyeceğinin garantisini vermektedir.

Rakamlara boğulmaya gerek yok önemsiz farklar oluşur kafanıza takmayın yani.
İşlemci: i3 6098p
Ekran Kartı: MSI GTX 750 Ti
Anakart: MSI H110M PRO-VD
Ram: Kingston Hyperx 8 gb DDR4 2133MHz
SSD:Samsung 120 GB 750 Evo
Ve kasa,güç kaynağını da sizlerin yorum ve önerilerinizi dikkate alarak şu olarak seçtim: Aerocool 500W GT Black Edition.Ayrıca kasanın ön panelinde fan olmadığı için şu fanı da alacağım: Aerocool Lightning 12 cm Kırmızı Fan Her şeyi topladığımda toplam 1450-1460 TL oluyor. Çok teşekkürler zaman ayırıp cevap yazdığınız için herkese İyi Sosyaller. :) İnşallah bu sistemi yakında toplayabilirim. :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı