ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 30 Ekim 2021 #1 Yukarıdaki gibi az önce kalktım kahvaltımı yaptım sonrada bilgisayarı açtım ve böyle bir ses ne duydum ne gördüm fanlarda. Yardım edebilir misiniz?
Yukarıdaki gibi az önce kalktım kahvaltımı yaptım sonrada bilgisayarı açtım ve böyle bir ses ne duydum ne gördüm fanlarda. Yardım edebilir misiniz?
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 30 Ekim 2021 #2 ExE.1 dedi: Yukarıdaki gibi az önce kalktım kahvaltımı yaptım sonrada bilgisayarı açtım ve böyle bir ses ne duydum ne gördüm fanlarda. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Video atma şansınız varsa Youtube a video yükleyip atın. Görmeden, duymadan yardımcı olmak zor gibi. Artı 0 Eksi
ExE.1 dedi: Yukarıdaki gibi az önce kalktım kahvaltımı yaptım sonrada bilgisayarı açtım ve böyle bir ses ne duydum ne gördüm fanlarda. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Video atma şansınız varsa Youtube a video yükleyip atın. Görmeden, duymadan yardımcı olmak zor gibi.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 30 Ekim 2021 #3 Fan bakımını yapın, mıknatıs ve bakır teller denge problemi yaratıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS ExE.1 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 586 30 Ekim 2021 #4 Darneluin dedi: Fan bakımını yapın, mıknatıs ve bakır teller denge problemi yaratıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkürler.... Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Fan bakımını yapın, mıknatıs ve bakır teller denge problemi yaratıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır Teşekkürler....