Quadrions
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 1 yıldır ara ara egzoz fanı çok ses çıkarıyor. Bazen bu geceleri olduğu için düzeltemiyorum ve aile fertleri bu sese uyanıyorlar. Dün gecede aynı şekilde ses başladı ve bugün öğle saatlerinde kasayı söktüm. Egzoz fanını iyice temizledim. Fakat ne yaparsam yapayım ses aynı şekilde devam ediyor. Bende sonuç olarak egzoz fanını söküp kasayı öyle bıraktım.
30 Dakikalık bir stress testi yaptım. İşlemci en fazla 60 dereceyi görürken ekran kartı 70 dereceyi gördü.
Egzoz fanı olmadan kasayı çalıştırmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu? Kasayı toplayalı 2 sene olurken egzoz fanı yaklaşık 6-7 senelik. Yeni egzoz fanı almalı mıyım?
Kasa içinde önde bir kasaya hava alan fan var bir de işlemcinin üstünde Dark X120 işlemci fanı var.
30 Dakikalık bir stress testi yaptım. İşlemci en fazla 60 dereceyi görürken ekran kartı 70 dereceyi gördü.
Egzoz fanı olmadan kasayı çalıştırmaya devam etsem bir sıkıntı olur mu? Kasayı toplayalı 2 sene olurken egzoz fanı yaklaşık 6-7 senelik. Yeni egzoz fanı almalı mıyım?
Kasa içinde önde bir kasaya hava alan fan var bir de işlemcinin üstünde Dark X120 işlemci fanı var.
Son düzenleyen: Moderatör: