Benim üstte sadece 2 sıvı soğutma fanı var, önde hiç fan yok. Ben bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım. Genelde üste takılan fanlar da sıcak havayı dışarı atmak için takılır. Üstünün kapalı olmamasında ya da en azından biraz boşluklu olmasında fayda var, aksi takdirde bilgisayarın sıcak havayı dışarı atmakta zorlanabilir çünkü sadece bir tane egzoz fan var.Bir de arkadaşlar bir şey daha soracağım. Kasam yukarıdan hava alamıyor. Fanlar önde 3 arkada 1tane egzoz fan. Kasayı daha açık biyere koymama gerek var mı? Koymasam da olur mu?
Kapakları kapalı şekilde kullanıyorsan hava içeride sıkışır. Ben de bu dolaplarda kullanıyorum, öndeki dolap kapağını söktüm. O kapak kapalıyken kasa ısınıyordu, kapağı söktüm düzelmişti.Yok boşta değil
Aynen o sağdaki dolabın içinde bilgisayarım. Ama bir yerde okumuştum önde ve arkadan hava alıyorsa sıkıntı olmaz diye.
Kapakları kapalı şekilde kullanıyorsan hava içeride sıkışır. Ben de bu dolaplarda kullanıyorum, öndeki kapağı söktüm. O kapak kapalıyken kasa ısınıyordu, kapağı söktüm düzelmişti.
Hocam kasadaki fanların konumu doğruysa bir sorun yoktur bence, dediğim gibi egzoz fan sıcak havayı dışarı attığı için o tarafta bir sıcaklık olması normal bence.Yok kapak kapalı değil. Önden ve arkadan hava alıyor. Yukarıdan çok azcık alabiliyor.
Ek olarak sıcaklık değerlerinde de sorun yok, 63 GPU 60 CPU iyi değerler.Yok kapak kapalı değil. Önden ve arkadan hava alıyor. Yukarıdan çok azcık alabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.