Egzoz fanı tavsiyesi

• Konuyu başlatan MoÇü
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.632
Bütçe
200

MoÇü

Decapat
Daha fazla  
Bütçe 200 lira civarı. Duruma göre bütçeyi biraz daha artırabilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sessiz ve kaliteli bir fan. Kendim 140mm olanını kullanıyorum. Tek eksisi RGB olmaması.
Arctic F14 PWM PST, 140mm 4pin PST ( PWM Paylaşım Destekli ) Siyah Çerçeve Siyah Kanat Kasa Fanı (AR-ACFAN00219A) | Teknobiyotik

Benim ön fanlar ve sıvı soğutucu rgbli olunca egzoz fanını uygun fiyatlı ve rgb'siz tercih ettim. Yukardaki 140 mm olan modelini kullanıyorum. Çok memnunum. En yüksek devirde bile rahatsız edici bir sesi yok, ki en yüksek devire asla çıkmaz. Gayet sessiz ve içerdeki sıcaklığı güzel tahliye eden bir fan.

Teşekkür ederim cevaplarınız için. İkisini de araştıracağım.

RGB'li olan için tavsiyeniz var mı acaba?

Performans ve ARGB istiyorsanız aşağıdaki ürün bütçeniz için uygundur.

Eğer illa RGB istiyorsan biraz bütçe arttırman lazım. Mesela Cooler Master Mfl-b2dn-18npa-r1 Masterfan Mf120 Halo Argb 120mm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.

RGB önemli değil diyorsan yukarıda attığım fanı alabilirsin. Alman malı kaliteli fandır kendisi.
Performans ve ARGB istiyorsanız aşağıdaki ürün bütçeniz için uygundur.

Teşekkür ederim cevaplarınız için tekrardan. Bunları da tek tek araştıracağım. Büyük ihtimal akşama doğru siparişi vermiş olurum. O yüzden tavsiyelere halen açığım. Aklıma hangisi yatarsa artık onu sipariş geçerim. Gerçi Tavsiyeler de git gide artıyor. Üşenmeden hepsini araştıracağım ama. :))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı