Fark etmez ancak daha kaliteli f/p olacaksa rgb'den faraget edebilirim.RGB'li mi RGB'siz mi?
Be Quiet! Gövde Fan Pure Wings 2 PWM 120 mm : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Be Quiet! Gövde Fan Pure Wings 2 PWM 120 mm : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Fark etmez ancak daha kaliteli F/P olacaksa RGB'den faraget edebilirim.
Fanın ses durumu nasıl acaba bilginiz var mı?
Çok sessiz ve kaliteli bir fan. Kendim 140mm olanını kullanıyorum. Tek eksisi RGB olmaması.
Arctic F14 PWM PST, 140mm 4pin PST ( PWM Paylaşım Destekli ) Siyah Çerçeve Siyah Kanat Kasa Fanı (AR-ACFAN00219A) | Teknobiyotik
Benim ön fanlar ve sıvı soğutucu rgbli olunca egzoz fanını uygun fiyatlı ve rgb'siz tercih ettim. Yukardaki 140 mm olan modelini kullanıyorum. Çok memnunum. En yüksek devirde bile rahatsız edici bir sesi yok, ki en yüksek devire asla çıkmaz. Gayet sessiz ve içerdeki sıcaklığı güzel tahliye eden bir fan.
Eğer illa RGB istiyorsan biraz bütçe arttırman lazım. Mesela Cooler Master Mfl-b2dn-18npa-r1 Masterfan Mf120 Halo Argb 120mm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
RGB önemli değil diyorsan yukarıda attığım fanı alabilirsin. Alman malı kaliteli fandır kendisi.
Performans ve ARGB istiyorsanız aşağıdaki ürün bütçeniz için uygundur.
![]()
SilverStone Air Blazer 120R ARGB LED 12cm 94CFM Yüksek Hava Akışlı 2200RPM Kasa Fanı (SST-AB120R-ARGB) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler EAN : 4710679811307 Bağlantı : 4Pin PWM fan & 4-1Pin ARGB (5V LED) Fan Hızı : 600 ~ 2200rpm ± %10 Max Hava Akışı : 93.97 CFM Max Gürültü Seviyesi : 35.6 dBA Boyut : 120mm (L) x 120mm (W) x 25mm (H) Ürün Kodu : SST-AB120R-ARGB Silverstone HakkındaSeçkin bir...www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.