Anakarttaki güç girişi tam oturuyor mu? Sorun genellikle tam güç almamasından kaynaklanıyor.Merhaba efendim, benim kasadaki egzoz fan yavaş dönmeye başladı içerideki sıcak havayı dışarı atamıyor. BIOS'tan ayarlamayı tam olarak bilmiyorum. Nasıl hızlandırabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim açıkçası.
3 yıllık efendim.Fan motorundaki yağ tükenmiş olabilir eskiyse. Kaç yıllık?
Güç girişine bakmadım ama kablosu psu kablosuna zor giriyor efendim ve dişliler yamuldu.Anakarttaki güç girişi tam oturuyor mu? Sorun genellikle tam güç almamasından kaynaklanıyor.
3 yıllık efendim.
Güç girişine bakmadım ama kablosu PSU kablosuna zor giriyor efendim ve dişliler yamuldu.Bir
Ama yamulmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum anakartın girişine bir bakıyım efendim.3 yıllık efendim.
Güç girişine bakmadım ama kablosu psu kablosuna zor giriyor efendim ve dişliler yamuldu.
3 yıllık efendim.
Teşekkürler efendim fakat bir sorum olacak ben bu şekilde kasada valorant oynayabilir miyim herhangi bir yanma olulurmu zaten ekran kartı en fazla 45 © oluyor oynayabilir miyim.Fan motoruna göz atın, tozlanmış, yağı tükenmiş vs. olabilir. İnternette fan yağlama videoları var, yağı tükenmişse o videolardan faydalanarak motor yağını yenileyip tekrar deneyin.
Teşekkürler efendimBir şey olmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.