Egzoz fanın durması

Ne kadar hızlı dönebiliyorsa.

Boşta 30-35 arası, yükte 60-70 sıcaklıkta olması gerekiyormuş bir kaç yerde bu şekilde yazıyordu.(Ekran kartına ve modeline göre değişir bu değer.) RPM'e de takılma bu kadar dediğim gibi sıkıntılı olan fan değiştiğinde kasanın içi soğuk olucak o soğuklukta ekran kartı fanından geçip dahada soğuyacak. Kısacası ne kadar soğuk o kadar iyi.

Not:Bilgisayar Donanım Sıcaklık Değerleri Buraya bir bak derim detaylı şekilde anlatılmış sanırsam.

Eyvallah kardeş. Kablosunu söktüm çok küçük ince anakartta 4, kabloda 3 diş var şimdi takamıyorum. Yarın vatana götürürüm. Teşekkürler

Bugün vatana gittim. Durumu anlattım fan çalıştı zaten bazen duruyor bazen çalışıyor dedim. Bozuk olsa hiç çalışmaz dedi anlam veremedi. Bana kıyak yapıp aynı kasanın yenisi olan kasanın fanını söktü benimkisine taktı. Eve geldim oyuna girdim baktım çalışıyordu. Oyundan çıktım. Benim kasa altta. Kendime doğru çekip bakayım dedim ama fanın tekrar durduğunu gördüm. Şu kesin ki sorun fanda değil. Peki sorun nerde?

Bir Allah'ın kulu cevap vermeyecek mi?

Anakartta fanı taktığınız kısım zarar görmüş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…