Egzoz fanının olmaması sıkıntı yaratır mı?

Kasanın yan tarafı camlı mı?
RGB ışıklara tam olarak nereden bakacaksın onu anlamadım ben kasanın arkasından RGB ışık görünsün isteyen ilk defa görüyorum yani kasayı arkana mı koydun? :D.

Yok yok hocam sen anlamadın sanırım kasaya Tabii ki de arkadan bakmayacağım 🙂 şunu söylemek istedim RGB fanı arka egzoz fana takarsak RGB aydınlatmasa arkada kalıyor bir şey gözükmüyor demek istedim.
@GökBöri bu arada kasam şu an bu durumda 🙂

Dosya Ekleri

• 122B7CCF-61CE-4115-B0DF-01AB8BFEFE66.png
    122B7CCF-61CE-4115-B0DF-01AB8BFEFE66.png
    449 KB · Görüntüleme: 53
Ben de diyorum ki Rgb'lerin görüldüğü kısım havayı emen kısımdır zaten, sen öne taktığın şekilde fanları takarsan Rgb'lerin görünür kasanın yanından hem de egzoz görevi görür, bence sen orayı yanlış anlamışsın bunca yorum da boşa gitmiş :D

Ben de diyorum ki Rgb'lerin görüldüğü kısım havayı emen kısımdır zaten, sen öne taktığın şekilde fanları takarsan Rgb'lerin görünür kasanın yanından hem de egzoz görevi görür, bence sen orayı yanlış anlamışsın bunca yorum da boşa gitmiş :D
Hadiiiiiiiii 🙄🙄🙄😄 utandım şimdi vallahi

Bana göre işlemci fanından sonraki en önemli fan egzoz fanı. Bundan bir yıl önce yine burada konu açmıştım sistemim çok ısınıyor diye ve sırf egzoz fanı ile bu sorunu çözdüm, tek bir fan çok fazla şey değiştirdi. Kasanın önünde, içeriye hava çeken bir fan ve arkasında dışarıya hava üfleyen bir fan çok çok yeterli oluyor kesinlikle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak kardeşim test yapmaya da gerek yok yani ben sen ikna ol diye sök arkaya tak dene dedim de yani ben çok fark olduğunu biliyorum lakin herkesin deneme yanılmayla daha iyi ikna olacağını biliyorum :D
Neyse sadece 1 egzoz fanı 8 derece işlemci sıcaklığını etkiliyor gerisini sen düşün yani, burdan Recep reise selamlar :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bak kardeşim test yapmaya da gerek yok yani ben sen ikna ol diye sök arkaya tak dene dedim de yani ben çok fark olduğunu biliyorum lakin herkesin deneme yanılmayla daha iyi ikna olacağını biliyorum :D.
neyse sadece 1 egzoz fanı 8 derece işlemci sıcaklığını etkiliyor gerisini sen düşün yani, buradan Recep reise selamlar :D.

Reisim Allah razı olsun biliyorum sen yardımcı olmaya çalışıyorsun, bilemedim RGB fanların RGB ışıklandırma olduğu yüzeyin emici olduğunu 🙂 yani alıp takacağım 3 fanın yerleri belli 1 arka 2 üst hepsininde ışıklandırması gözükecek ve egzoz fanı görevi görecekler sayende anladım bunu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı