Egzozdan ceza yediğimiz nasıl anlaşılır?

Doğru diyorsunuz. Öneri için teşekkürler. Yani ceza yazılmış olabilir mi?

Umarım yazmışlardır. Cevap verme konusunda pek aktif bir üye değilim genellikle okur takip ederim forumu. Ama üşenmedim cevap yazmak için şifremi bulup girdim.

Başka mesajlarından da gördüğüm kadarıyla yaşı genç bir kardeşimizsin. Egzoz söküp arkadaşların yanına gitmek falan şekil için yapılan hareketler/apaçilikler bunlar.

Bu tarz apaçilikler sebebiyle ülkemizde motor süren kişiler hep bu gözle yargılanıyor. Egzoz yasaklanıyor falan filan. Umarım en kısa sürede başka bir çevirmede veyahut kontrolde motorunun bağlanması ve yüklü miktarda ceza yemen dileğiyle...
Umarım ekipmanların tam ve güvenli bir şekilde sürüyorsundur, öncelikle suçu günahı olmayan başkalarının ardından kendi canına bir şey olmaması dileğiyle.
İyi sürüşler.

Tam ekipman giyiniyorum ve inanın egzozun yasaklanması benim egzozu söktüğüm için değil. tekrar tekrar okudum ve iyi saçmalamışsınız. motorun bağlanması falan. Şu ana kadar cezada yemedim senin dediklerin biraz hayal kaçtı. Onuda geçtim egzoz sökme falan hiçbir motorcu yüzünden değil yönetim böyle istediği için geliyor bu yasalar. Sizce ben egzoz takmadığım için mi yasaklandı egzoz? Hiçbir çevirmeden kaçtığım yok, plakam açık açık ortada, aynalarım yerinde,
Işıklara uyarım, yayaya yol veririm. Size batan şey nedir? Rahatsızmı oldunuz?

Bir şey olmaz, eğer uzaktan ceza yazdılar ise söyle sildirebilirim, ancak yanına gelip yazarlar ise yardımcı olamam.

Bir şey olmaz, eğer uzaktan ceza yazdılar ise söyle sildirebilirim, ancak yanına gelip yazarlar ise yardımcı olamam.

Yanıma gelmediler hatta arkadaşım fark etmiş ben ayağa kalkıp özür dileyince gülmüşler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…