Egzozdan ceza yediğimiz nasıl anlaşılır?

Egzozdan ceza yediğinde motorun bağlanır ve trafikten men olur. Çekiciye yüklenip fotoğrafı çekilir, bazı polisler çekicide fotoğraf çektikten sonra motoru geri indirip seni gönderebiliyor. Bazıları da motoru indirmiyor ekstra çekici ve otopark ücreti kitliyor. Sonra motoru gidip otoparktan alıyorsun, orijinal egzozla muayeneye falan sokuyorsun. Muayeneden geçti kağıdıyla trafik menini kaldırıyorsun falan. Yani egzoz cezası uzun bir süreç, plakaya yazılıp e-Devlet'e düşen türden bir ceza değil. Bir daha bu işlere girmemeni öneririm. Hem para cezasına hem de bu kadar uğraştığına değmez.

Doğru diyorsunuz. Öneri için teşekkürler. Yani ceza yazılmış olabilir mi?

Umarım yazmışlardır. Cevap verme konusunda pek aktif bir üye değilim genellikle okur takip ederim forumu. Ama üşenmedim cevap yazmak için şifremi bulup girdim.

Başka mesajlarından da gördüğüm kadarıyla yaşı genç bir kardeşimizsin. Egzoz söküp arkadaşların yanına gitmek falan şekil için yapılan hareketler/apaçilikler bunlar.

Bu tarz apaçilikler sebebiyle ülkemizde motor süren kişiler hep bu gözle yargılanıyor. Egzoz yasaklanıyor falan filan. Umarım en kısa sürede başka bir çevirmede veyahut kontrolde motorunun bağlanması ve yüklü miktarda ceza yemen dileğiyle...
Umarım ekipmanların tam ve güvenli bir şekilde sürüyorsundur, öncelikle suçu günahı olmayan başkalarının ardından kendi canına bir şey olmaması dileğiyle.
İyi sürüşler.

Umarım yazmışlardır. Cevap verme konusunda pek aktif bir üye değilim genellikle okur takip ederim forumu. Ama üşenmedim cevap yazmak için şifremi bulup girdim.

Başka mesajlarından da gördüğüm kadarıyla yaşı genç bir kardeşimizsin. Egzoz söküp arkadaşların yanına gitmek falan şekil için yapılan hareketler/apaçilikler bunlar.

Bu tarz apaçilikler sebebiyle ülkemizde motor süren kişiler hep bu gözle yargılanıyor. Egzoz yasaklanıyor falan filan. Umarım en kısa sürede başka bir çevirmede veyahut kontrolde motorunun bağlanması ve yüklü miktarda ceza yemen dileğiyle...
Umarım ekipmanların tam ve güvenli bir şekilde sürüyorsundur, öncelikle suçu günahı olmayan başkalarının ardından kendi canına bir şey olmaması dileğiyle.
İyi sürüşler.

Tam ekipman giyiniyorum ve inanın egzozun yasaklanması benim egzozu söktüğüm için değil. tekrar tekrar okudum ve iyi saçmalamışsınız. motorun bağlanması falan. Şu ana kadar cezada yemedim senin dediklerin biraz hayal kaçtı. Onuda geçtim egzoz sökme falan hiçbir motorcu yüzünden değil yönetim böyle istediği için geliyor bu yasalar. Sizce ben egzoz takmadığım için mi yasaklandı egzoz? Hiçbir çevirmeden kaçtığım yok, plakam açık açık ortada, aynalarım yerinde,
Işıklara uyarım, yayaya yol veririm. Size batan şey nedir? Rahatsızmı oldunuz?

Abilerim ablalarım öncelikle iyi akşamlar. Arkadaşların yanına gittiğimde hoşuma gittiği için ara sıra egzozu söküyorum. Bugünde arkadaşlarımın yanına giderken elleri ile yavaşla işareti yaptılar bende tabii biraz gaz vererek gittim. Meğerse polis abilerim kafelerin arasında bir yere oturup yemek yiyorlarmış ve bana el hareketi yaptılar. Ben durarak uzaktan özür diledim ve kontağı kapattım ve motoru kenara ittikten sonra egzozumu geri taktım fakat yanıma gelmediler. Sizce otururken uğraşıp plakama ceza yazmış olabilirler mi? Çünkü hiç yanıma gelmediler ve orada bir müddet bekledim. Yaptığım için pişmanım ve bir daha yapmayı düşünmüyorum. :D sizce ceza yazıldı mı?

Bir şey olmaz, eğer uzaktan ceza yazdılar ise söyle sildirebilirim, ancak yanına gelip yazarlar ise yardımcı olamam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı