Ehliyet aldıktan sonra uzun yol yapılır mı?

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Hocam sürüyorum zaten ondan yana sıkıntı yok kuralları falan biliyorum zaten trafiğe pat diye çıkılmaz sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Sana kalmış çok acemiysen çıkma.

Çıkıyorum zaten hocam sadece böyle bir şey var mı diye sormak istedim herkes farklı bir şey söylediği için durduk yere ceza yemek istemem sağ olun.

Benim ehliyetim elime geldiği akşam Edirne'ye gitmiştim hiçbir problem olmaz. Dikkatli olun yolda yeterli. İyi yolculuklar.

Elbette çıkabilirsin sonuçta ehliyetin var, ceza mevzusunu da kim bir yerlerinden uydurduysa ona da saygılar.

Hem arkadaş ortamında hem de internette böyle söylemler olduğu için endişelenmiştim 2 defa uzun yol yaptım zaten çevirmeyede girmiştim bir sorun olmamıştı sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Yasal olarak çıkarsın da ehliyeti yeni aldıysan birkaç ay sürmeyi öğren öyle çık sehirlerarasında yüksek hıza çıkıldığından hata affetmiyor.

Hocam fazla hız seven birisi değilim zaten kurallara uygun bir şekilde sürüyorum. Uymazsak şak diye kameralar çekiyor bu samsun Trabzon yolunda çok güvenlikli sistem var orada ceza yemediysem zaten başka bir yerde yiyeceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…